Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σχετικά με το σήμα της ΕΡΤ...

e-mail από τον φίλο μου τον Τάκη


Όπως είπα και σε κάποιο σχόλιο που έκανα, δεν δίνω δεκάρα για την τύχη των κομματικών εγκαθέτων της ΕΡΤ. Αυτοί παίξανε και χάσανε. Η ΕΡΤ έκλεισε από τότε που αποτέλεσε κομματικό μαγαζί μαζικής λαϊκής αποχαύνωσης και χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας. Αλλά αυτά ήσαν "ψιλά γράμματα" για τους "εργαζόμενους" της ΕΡΤ.
 Προσωπικά έχω λάβει μέρος και έχω οργανώσεις 10δες φοιτητικές και συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις στο παρελθόν και ως εκ τούτου μαθήματα εργατικής αλληλεγγύης δεν παίρνω από κανένα, πόσο μάλλον από τις κομματικές καμαρίλες που λυμαίνονταν τα κρατiκά ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια. Όταν όμως καταφερόμουν εναντίον του κομματικού καθεστώτος της φημολογούμενης "Δημοκρατίας" και εγκαίρως είχα διαβλέψει τον κίνδυνο της λαϊκής πανωλεθρίας και ότι χρειάζεται διαρκής και πολυμέτωπος αγώνας, το μόνο που εισέπραξα ήταν χλεύη και απόλυση. 
 Το θέμα όμως παίρνει μεγάλες και χοντρές διαστάσεις όταν κόβεται το σήμα... Οι σιωνιστές που κυβερνούν τώρα την Ελλάδα, ετοίμασαν κάτι πολύ χοντρό του οποίου την μετάδοση θέλουν να ελέγχουν ή απόλυτα ή να μην μεταδοθεί καθόλου. Για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αυτό μπορεί να είναι 3 ενδεχόμενα:


1. Σεισμός  >7R
2. Κατάσχεση καταθέσεων
3. Θερμό επεισόδιο σε Αιγαίο ή (και) Κύπρο

4. Επέμβαση του ΝΑΤΟ σε Συρία - Ιράν
4. Συνδυασμός των προηγούμενων
Για να δω τώρα, ποιό troll θα τολμήσει να με ειρωνευτεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου