Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ> ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΔΝΤ! (ΒΙΝΤΕΟ)

http://attikanea.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2155.html
"Ο ελληνικός λαός, πρέπει να ξεσηκωθεί άμεσα, κατά όλων αυτών που τον οδήγησαν στο ΔΝΤ.

ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 16 ΔΙΣ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ"





Γράφει η Πόπη Σουφλή

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. Η Γυναίκα, η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, η ΗΡΩΙΔΑ που μαζί με τον ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ (πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ) και τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΡΟΜΠΛΟ (πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ), αποκάλυψε την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ μέσω της διόγκωσης του ελληνικού χρέους με την βοήθεια του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, φιλοξενείται στην εκπομπή του εξαίρετου δημοσιογράφου Κώστα Γουίλς καιΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ νέα τρομακτικά στοιχεία για την διάλυση της Ελλάδας, βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη και όχι μόνο.

Το βίντεο που ακολουθεί, μόνο ως μια ατομική βόμβα μπορεί να χαρακτηριστεί, καθότι τα στοιχεία που αποκαλύπτει Η ΗΡΩΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ,όπως την αποκάλεσε και ο κ. Ουίλς, σε μια ευνομούμενη κοινωνία, θα έπρεπε να είχε ήδη προκαλέσει την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης και να είχε ήδη οδηγήσει τους προαναφερόμενους στον προθάλαμο του Εισαγγελέα.

Οδοστρωτήρας στις αποκαλύψεις της η κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, δεν αφήνει στο απυρόβλητο την
ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και των ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ και όχι μόνο.

Αναφερόμενη στην μηνυτήρια αναφορά στην οποία προέβησαν οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, για την παράνομη δήλωση την οποία απαιτεί ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, προκειμένου να τους αποτρέψει να καταθέσουν στην Δικαιοσύνη στην οποία ο ίδιος, βάσει του πορίσματος των Εισαγγελέων κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, είναι ποινικά διωκόμενος για σωρεία κακουργημάτων για την διόγκωση του χρέους, τους χαρακτήρησε "ΦΑΡΟ" και "ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΓΩΝΑ", το οποίον "πρέπει να μιμηθούν όλοι οι υπάλληλοι του Δημοσίου".

"Οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, αψήφισαν την τρομοκρατία του Ανδρέα Γεωργίου, με κίνδυνο της ζωής τους, τον κίνδυνο απώλειας της θέσης τους, ακόμα και την πιθανότητα να πληρώσουν πρόστιμο 200.000 ευρώ έκαστος, αν δεν υπογράψουν την δήλωση που απαιτεί ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ. Είναι ΗΡΩΕΣ και αποτελούν πρότυπο", τόνισε η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

Φωτιά, τα στοιχεία που κατέθεσε εις βάρος του Ανδρέα Γεωργίου, η κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ενώ οι αποκαλύψεις της για τον βρώμικο ρόλο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ, ΔΕΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ!

Η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ρόλο του ΔΝΤ και την Έκθεση - ΚΟΛΑΦΟ που διέρευσε και αποκαλύπτει πως οδήγησαν την χώρα μας στην καταστροφή.

ΣΕΙΣΜΟ όμως θα προκαλέσουν και οι σαφείς αιχμές που άφησε η κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ για... "16 χαμένα" δις, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Φώτη Κουβέλη και τον Γιάννη Στουρνάρα να απαντήσουν "ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΑΝ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό, για τον ρόλο της Δικαιοσύνης, αλλα και των στοιχείων που παραθέτει η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ενώ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη, τόσο από την κυρία Γεωργαντά, όσο και απο τον πρώην Εισαγγελέα κύριο ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ, για το μεγάλο φαγοπότι που συνεχίζεται ακόμα, και για τον βρώμικο ρόλο κάποιων εκπροσώπων της Δικαιοσύνης τους οποίους ο κ. Σακκάς, χαρακτήρισε "κόφτρες"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Το βίντεο είναι από το κανάλι του you tube του ερευνητή κυρίου Γιώργου Σαρρή πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου