Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"Πατριωτικό Μέτωπο": νέο γραφείο στη Γερμανία!

Αθήνα, 6 Ιουνίου, 2013.

ΠΑΜ Γερμανίας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο ανακοινώνει πως από σήμερα, λειτουργεί νέο γραφείο του Κινήματος στη Γερμανία.

Κεντρικός Συντονιστής του Γραφείου Γερμανίας, αναλαμβάνει ο οικονομολόγος κ. Νίκος Τυριακίδης, διευθυντικό στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας.

Με τον κ. Τυριακίδη, οι Έλληνες της Γερμανίας, φίλοι και μέλη του ΠΑΜ, μπορούν να έρχονται από σήμερα κιόλας σε επαφή στο τηλ. 0049 177 8357389 η στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  nikotiriakidis@outlook.com
Το Πατριωτικό Μέτωπο, με συνέπεια, συνέχεια, εντιμότητα αλλά και με πλήρη πολιτική πρόταση για διέξοδο της χώρας από την κρίση, συνεχίζει τον αγώνα του, έτσι ώστε η πραγματική (Άμεση) Δημοκρατία, να γίνει κτήμα και του ελληνικού Λαού.

Καλεί δε για μια ακόμη φορά, όλον τον ελληνικό Λαό να αντιληφθεί:

1. Ότι ο ιστορικός Πατριωτισμός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον φασισμό και το ναζισμό, επειδή έτσι το θέλει η νεοταξίτικη εθνομηδενιστική «αριστερά». Ο Ιστορικός Πατριωτισμός του Έλληνα, είναι αυτός που γέννησε την επανάσταση του ’21, το έπος του ’40, και την Εθνική Αντίσταση.

2. Ότι η Άμεση Δημοκρατία, δεν είναι οι διάφοροι «σωτήρες» και «μεσσίες» που του «πλασάρονται» ως εκφραστές της διάφοροι νεόκοποι «αμεσοδημοκράτες», βουτηγμένοι στη λάσπη του παρελθόντος τους,  (μέσα μάλιστα από τη διαδικασία της κλωνοποίησης που στήνουν μυστικές υπηρεσίες), αλλά το πλήρες πέρασμα των εξουσιών στο Λαό.

3. Ότι η πρόταση του Πατριωτικού Μετώπου, είναι η μοναδική επιλογή για τη χώρα μας. Την Ελλάδα μας, η οποία δικαιωματικά θα έπρεπε να έχει Άμεση, Πραγματική Δημοκρατία, όπως η Ελβετία του Καποδίστρια,  και όχι το σημερινό ψευδοδημοκρατικό κοινοβουλευτικοφασιστικό κατασκεύασμα των κομμάτων.

Όση λάσπη και να ρίξουν στο δρόμο της ιστορίας «αριστεροί» και «δεξιοί», όσα «πολιτικά» μορφώματα (τύπου ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ) και να ορθώσουν ως εμπόδιο μπροστά μας οι διάφοροι Σόρος, όσα κατασκευάσματα τύπου «κινήματα για νέο σύνταγμα», και να φτιάξουν στη Πατρίδα μας, οι διεθνείς συμμορίες που ελέγχουν τις τράπεζες και τα όπλα, η Άμεση Δημοκρατία και το Πατριωτικό Μέτωπο, έρχονται.

Και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου