Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πόσο ακριβά θα πληρώσουμε την συμμορία των Αλβανών; Επεσε μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Αεροπορίας στρατού

http://www.kourdistoportocali.com/articles/22195.htm



Ακόμα και ο στρατός συμμετέχει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιχείρηση εντοπισμού των επικίνδυνων Αλβανών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων που μέχρι στιγμής έχουν σκοτώσει δύο άτομα (μια κοπέλα και έναν αστυνομικό) προσπαθώντας να αποφύγουν τη νέα σύλληψη.

Η συμμετοχή του στρατού αποκαλύφθηκε μετά την πτώση μη επανδρωμένου αεροσκάφους (UAV) της Αεροπορίας Στρατού στην περιοχή Αγία Ευθυμία Φωκίδας, σε περιοχή, δηλαδή, όπου διεξάγεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του Μάριον Κόλα και των συνεργών του.

Από την πλευρά του το Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του αεροσκάφους στην έρευνα και αρκείται στο ότι όντως το UAV κατέπεσε λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή πτήσης του και οι οποίες δεν επέτρεψαν στους χειριστές του να το προσγειώσουν σε ομαλό σημείο χρησιμοποιώντας τα αλεξίπτωτά και τους αερόσακούς του. Επειδή, μάλιστα, η περιοχή που έπεσε το αεροσκάφος είναι δύσβατη θα απαιτηθεί ειδική επιχείρηση για την ανάσυρσή του.

Τα αεροσκάφη αυτού του τύπου μπορούν να εξοπλιστούν με κάμερες και συσκευές εντοπισμού στίγματος κινητών και υποκλοπής συνομιλιών. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος φέρεται να ήταν εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες προκειμένουν να συνδράμει το έργο των αστυνομικών κατά τη διάρκεια της νύχτας.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου