Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στο ίδιο έργο θεατές: Πραξικοπηματίες κατά πραξικοπηματιών ! [βίντεο]

http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/06/12/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82/

Το  “ Καλός μπάτσος/κακός μπάτσος ” και πάλι κοντά μας …
Το λέω μέχρι να το καταλάβετε. Έχει ανατραπεί το πολίτευμα και δεν υπάρχουν καλοί μπάτσοι και κακοί μπάτσοι. Υπάρχουν 300 πραξικοπηματίες που μπήκαν στην βουλή χωρίς να τους εκλέξει κάνεις και τώρα τα παιδιά παίζει.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ :
Το ανώτατο πολιτικό συμβούλιο της χώρας είναι το κοινοβούλιο. Μόνο τα μέλη του συμβουλίου αυτού εκλέγονται. Αυτοί είναι που αποφασίζουν και ποιος θα είναι πρόεδρος δημοκρατίας και ποιος κυβέρνηση. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ! Τώρα τι βλέπουμε ;; ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ  κατηγορούν για πραξικόπημα τα υπόλοιπα μην εκλεγμένα μέλη του κοινοβούλιου που το παίζουν και αντιπρόσωποι του έθνους και κυβέρνηση της Ελλάδας. 
Η συμμορία των 300 εν δράσει ! 
ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ !  ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ !! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΙ ! ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΤΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
Απολαύστε τώρα τις δηλώσεις που έκαναν για την ΕΡΤ:
Δείτε και άλλες δηλώσεις 
από enikos. gr
και 

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ;;;

Για να δώσουν άφεση αμαρτιών στους πραγματικά ένοχους λένε ότι η ΤΡΟΙΚΑ φταίει …. 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΡΤ ! Η ΕΡΤ διαλύθηκε με κοινή υπουργική απόφαση και όχι με ΠΝΠ όπως λένε αυτοί. Δείτε εδώ Τα 2 ΦΕΚ της κατάργησης της ΕΡΤ

Σχετικά: 
Αυτά ενδεικτικά γιατί υπάρχουν άλλα πολλά 
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου