Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΧΟΝΤΡΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5844.html

Καυστικός ο Βενιζέλος για την εποχή Παπανδρέου – Απαξιωτικός για Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιχειρεί, για πρώτη φορά, να χαράξει καθαρή διαχωριστική γραμμή από τις αποφάσεις που πήρε το ΠΑΣΟΚ, υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου έως τον Ιούνιο του 2011 -δηλαδή, πριν ο ίδιος γίνει υπουργός Οικονομικών.

Καταθέτει τη διαφωνία του και για το περίφημο «λεφτά υπάρχουν», της προεκλογικής περιόδου του 2009, και για τη διαχείριση του πρώτου κυβερνητικού οκταμήνου έως την ένταξη στο Μνημόνιο (τη μη λήψη μέτρων εγκαίρως, δηλαδή) και για το διάστημα Μαΐου 2010 -Ιουνίου 2011 (τη μη προώθηση μεταρρυθμίσεων, με δυο λόγια).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει τις αποστάσεις του και προσωπικά από τον Γιώργο Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας εμφαντικά ότι «τέλειωσαν οι εποχές των βασικών μετόχων στα κόμματα».

Είναι χαρακτηριστικό ότι χαρακτηρίζει «λάθος» το γεγονός ότι περιέλαβε στα ψηφοδέλτια του κόμματος, στις περυσινές εκλογές, τα δυο πρόσωπα -σύμβολα της «εποχής Γιώργου Παπανδρέου», δηλαδή τους Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Παπακωνσταντίνου. »Δυστυχώς έσφαλα», ομολογεί.

Ειδικά δε για τον Γιάννη Ραγκούση μιλά απολύτως απαξιωτικά, όταν ερωτάται (από τον Γιώργο Τράγκα -περιοδικό Crash), για την επίθεση που είχε κάνει εναντίον του καταθέτοντας στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ.

«Δε θεωρώ ότι ο Ραγκούσης αποτελεί μέγεθος του δημόσιου βίου», λέει. «Δεν ασχολούμαι με κατάλοιπα επιλογών, άλλων εποχών, που επιβάρυναν την παράταξη»…

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου