Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18774:2013-06-20-09-32-14&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2sxoleia

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: 1. ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ  2. ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ 3. ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ
VRACHIOLIDIS-NEWτου Μάκη Βραχιολίδη
Αναγνώστης της «Ε.Ω.» κατήγγειλε ότι παρέλαβε το απολυτήριο του παιδιού του από το δημοτικό σχολείο, χωρίς να αναφέρεται επ' αυτού το θρήσκευμά του, παρά το ότι στο έντυπο υπήρχε το σχετικό για την αναγραφή πλαίσιο. Το γεγονός μάς έδωσε αφορμή για ρεπορτάζ το οποίο και κατέληξε στο εξής συμπέρασμα:
Ο θεσμός «Καλλικράτης» που ισχύει στην Τοπική αυτοδιοίκηση από το 2010, ώθησε τους δήμους να εντέλουν από τα σχολεία Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης νέα πιστοποιητικά γέννησης των μαθητών-μαθητριών. Ο λόγος είναι απλός: επειδή αρκετά από τα πιστοποιητικά γέννησης που είχαν καταθέσει οι γονείς των παιδιών στα σχολεία, ήταν παλαιά και άρα ανέγραφαν το θρήσκευμα, τα καινούργια πιστοποιητικά στα οποία δεν αναφέρεται καθόλου το θρήσκευμα. Οι επιταγές της νέας τάξης πραγμάτων λοιπόν, ανάγκασαν πολλούς γονείς να πάνε στα κατά τόπους ληξιαρχεία για να παραλάβουν το νέο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού τους, χωρίς να αναγράφεται επ' αυτού το θρήσκευμα!
Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια η μεγάλη πλειοψηφία των ενδεικτικών και απολυτηρίων στα σχολεία της Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης να εκδοθεί με απαλειμμένη την αναγραφή του θρησκεύματος!
Για το σοβαρό αυτό θέμα είχαμε διάλογο με τον κ. Μπεσίρη, διευθυντή του 6ου Δημοτικού σχολείου Κέρκυρας.
Ιδού τι ενδιαφέροντα για το θέμα, μας είπε:
Για ποιο λόγο κύριε Μπεσίρη δεν συμπληρώνετε στη θέση «θρήσκευμα» το θρήσκευμα του κάθε παιδιού;
Δ/ντής Σχολείου: Δεν το αναγράφουμε στα παιδιά εκείνα που δεν έχουμε στοιχεία. Και αυτό δυστυχώς ισχύει για τους περισσότερους μαθητές μας.
Τι εννοείτε δεν έχετε στοιχεία; Δεν ξέρετε ποιο είναι το θρήσκευμα του κάθε παιδιού;
Δ/ντής Σχολείου: Εννοώ ότι δεν έχουμε στοιχεία του θρησκεύματος.
Δηλαδή επί 6 χρόνια που είχατε έναν μαθητή ή μαθήτρια στο σχολείο σας και τώρα του βγάλατε απολυτήριο Δημοτικού, δεν γνωρίζατε το θρήσκευμά του;
Δ/ντής Σχολείου: Έτσι ακριβώς. Μόνο σε μερικά παλαιότερα πιστοποιητικά υπήρχε το «χριστιανός ορθόδοξος» και σε αυτά τα παιδιά δώσαμε το απολυτήριο με την αναγραφή του θρησκεύματός τους. Πρέπει να σας πω ότι μια εγκύκλιος που έχει φτάσει στα σχολεία πριν από ένα χρόνο, λέει ότι πρέπει να διορθώσουμε όλα τα στοιχεία των μαθητών μας (αριθμούς μητρώου κ.α.) ζητώντας καινούργια πιστοποιητικά γέννησης. Αυτό, καταλαβαίνετε τι σημαίνει: όλα τα καινούργια πιστοποιητικά γέννησης έχουν απαλείψει το θρήσκευμα.
Ουσιαστικά δηλαδή, με τα νέα πιστοποιητικά έχει απαλειφθεί παντελώς η αναγραφή του θρησκεύματος και από τα ενδεικτικά-απολυτήρια όλων των σχολείων.
Δ/ντής Σχολείου: Τι να σας πω; Παρά τις προσωπικές μου πεποιθήσεις, διότι εγώ θα ήθελα να αναγράφεται το θρήσκευμα, έπρεπε να βρω κάποιο δημόσιο έγγραφο που να δηλώνεται αυτό. Και δεν υπάρχει...
Εικόνες του Χριστού έχετε στις αίθουσες του σχολείου σας;
Δ/ντής Σχολείου: Πώς δεν έχουμε; Αλλοίμονο.
Αλλοδαπούς μαθητές-μαθήτριες έχετε στο σχολείο σας;
Δ/ντής Σχολείου: Έχουμε αλλά όχι πολλά. 5-6 παιδιά σε σύνολο 210.
Πώς θα σας φαινόταν αν, οσονούπω, σας έλεγαν να αφαιρέσετε τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας για να μην θίγονται τα αλλόθρησκα παιδιά;
Δ/ντής Σχολείου: Όχι, όχι, δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Αν και φοβάμαι ότι θα δούμε πολλά ακόμα.
apolutirio
pistopoihtiko gennisis
Τα πιστοποιητικά γέννησης δεν αναγράφουν το θρήσκευμα και αντίστοιχα οι εκπαιδευτικοί δίνουν απολυτήρια και ενδεικτικά χωρίς το θρήσκευμα, παρά το ότι υπάρχει το σχετικό πλαίσιο! Οι εχθροί της χώρας τα έχουν σχεδιάσει όλα στην εντέλεια και οι ντόπιοι πολιτικάντηδες εκτελούν πειθήνια το σχέδιό τους!
ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
Αυτοί που σχεδίασαν την εξόντωση του ελληνικού έθνους, αφού μέσα σε μια δεκαετία πέτυχαν την απάλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες και –τώρα- την αφαίρεση του θρησκεύματος από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, προχωρούν στα επόμενα βήματά τους. Και αυτά είναι:
1. Η αφαίρεση των θρησκευτικών μας συμβόλων από τα σχολεία! Πριν από 2-3 χρόνια σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητούσε την απομάκρυνση του Σταυρού από τις σχολικές αίθουσες και στην Ελλάδα! Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες έφεραν την εκπαιδευτική κοινότητα των Τρικάλων όχι μόνο να τάσσεται υπέρ της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αλλά να ζητά την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τα σχολεία της χώρας, «για να μην προσβάλλεται η ελευθερία της θρησκευτικής επιλογής»!!! Μην αμφιβάλλει κανείς ότι αυτό είναι ένα από τα επόμενα βήματα του σχεδίου σε βάρος των Ελλήνων και της θρησκείας τους.
2. Μη αναγραφή της Ιθαγένειας στις ταυτότητες. Η απάλειψη της αναγραφής του θρησκεύματος θα φέρει και την αντίστοιχη μη αναγραφή της ιθαγένειας. Θα θεωρούνται όλοι, αλλοδαποί-λαθρομετανάστες και Έλληνες γηγενείς, ένα και το αυτό.
3. Διδασκαλία του γάμου των ομοφυλοφίλων στα σχολεία. Δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που όποιος εκπαιδευτικός διδάσκει στα παιδιά, ότι ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, θα στιγματίζεται ως «φανατικός» και μπορεί ακόμη και να χάνει τη δουλειά του!
Πάντως, δάσκαλος σε παιδικό σταθμό των ΗΠΑ είπε σε ηλικίας 3 ετών αγοράκι ότι όταν μεγαλώσει, θα είναι σε θέση να παντρευτεί ή ένα αγόρι ή ένα κορίτσι. Η ταυτότητα του αγοριού προστατεύεται, αλλά ένας από τους γονείς του, έγραψε μια επιστολή σε μια τοπική εφημερίδα για το περιστατικό.
Aν ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων θεωρηθεί νόμιμος, τότε θα υπάρξει νομική υποχρέωση να διδάσκεται στα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι φυσιολογικές, όπως επίσης και οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων. Και το αμέσως επόμενο βήμα είναι να καταργηθούν οι όροι «μητέρα»-«πατέρας, αλλά θα επικρατήσουν οι όροι «γονέας Α» και «γονέας Β»!!! Κοινωνία Σόδομα και Γόμορρα! Αυτό τον πολιτισμό φέρνουν στην Ελλάδα!!!
ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!
MOUSOULMANA
Η ταυτότητα που βλέπετε αφορά σε Αφγανή Μουσουλμάνα. Όπως βλέπετε το θρήσκευμά της αναγράφεται κανονικά! Ο νόμος για την απάλειψη του θρησκεύματος, προφανώς ισχύει μόνο για τον Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό πολίτη. Στον Έλληνα πολίτη τού απαγορεύθηκε να κατέχει ταυτότητα με το θρήσκευμά του ακόμα και αν το επιθυμεί ο ίδιος! Και αυτό για να μην αισθάνεται ...άβολα το 1-2% αλλόθρησκων συμπολιτών μας.
Αντιθέτως, ο αλλοδαπός πολιτικός πρόσφυγας δεν εμπίπτει στις περιοριστικές διατάξεις Φυσικά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση έκδοσης ταυτότητας του αλλοδαπού πολιτικού πρόσφυγα στον οποίο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αναγράφεται το θρήσκευμα όπως φαίνεται στην πιο κάτω φωτογραφία .
Προσέξτε , η ταυτότητα εκδόθηκε το 2008!
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου