Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Διαδήλωση υπέρ Σίλβιο: "Είμαστε όλες πόρνες"!

http://hassapis-peter.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1795.html

Μια πρωτότυπη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν χθες οι υποστηρικτές του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλοντας να δείξουν τη διαφωνία τους στην καταδίκη του κεντροδεξιού ηγέτη σε επτά χρόνια φυλάκιση και δια βίου στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Στο παρασκήνιο της συνάντησης του κεντροδεξιού ηγέτη με τον Ιταλό πρωθυπουργό Εντίκο Λέτα, οργισμένοι υποστηρικτές του Σίλβιο κατέβηκαν χθες σε κεντρική πλατεία της Ρώμης και αναρτώντας ένα τεράστιο πανό που έγραφε "Siamo tutti puttane" («Είμαστε όλοι πόρνες») διαδήλωναν την αντίθεσή τους στη δικαστική απόφαση.

Νωρίτερα, ο διοργανωτής της διαδήλωσης και εκδότης της δεξιάς εφημερίδας Il Foglio, Τζουλιάνο Φεράρα, είχε ανεβάσει στο YouTube ένα βίντεο κατά το οποίο εμφανιζόταν να βάζει κραγιόν στον εαυτό του.

«Ελάτε να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στην αδικία της δικαιοσύνης, ενάντια στον μισητό και υποκριτικό μοραλισμό, ενάντια στην πολιτική, δικαστική και ενημερωτική κακομεταχείριση», έγραφε ο Φεράρα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας του. 

Η συγκέντρωση των υποστηρικτών έληξε με το τραγούδι των Rolling Stones, Ruby Tuesday, προς τιμή της Μαροκινής -ανήλικης τότε- χορεύτριας νυχτερινού κέντρου Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστής ως Ρούμπι.

Στη συνάντηση εμφανίστηκε και η Φραντζέσκα Πασκάλε, η 27χρονη αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι, η οποία μιλώντας προς τους δημοσιογράφους χαρακτήρισε την καταδίκη του Καβαλιέρε «ανέντιμη και ντροπιαστική», προσθέτοντας ότι αισθάνεται ντροπή για το «άρρωστο δικαστικό σύστημα» της χώρας του.

Την ίδια στιγμή που η καταδίκη του Μπερλουσκόνι προκαλεί κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση, κατά την δίκη του «Ρούμπι-γκέιτ» προέκυψε ότι ο 76χρονος πολιτικός πλήρωνε περιστασιακά ποσά σε αρκετές γυναίκες, για τα οποία οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι πρόκειται απλά για δώρα τα οποία παρείχε για να αποζημιώσει τις κοπέλες για τον αντίκτυπο που είχαν οι δίκες στην καριέρα τους.

Αν ωστόσο οι δικαστές αποφασίσουν ότι τα «δώρα» αυτά αποτελούν στοιχεία, ίσως ένα νέο κεφάλαιο «μπούγκα μπούγκα» ανοίξει. Σε κάθε περίπτωση πάντως κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί πριν από τον Σεπτέμβριο.

Πηγή:  ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου