Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Πατριωτικό Μέτωπο: Αλλάζουμε την ιστορία!


Αθήνα, 3 Ιουνίου, 2013.

ΠΑΜ: Αλλάζουμε την ιστορία.

Την ώρα που:

1. Η κυβέρνηση παρουσιάζει τις εξαγωγές των σκράπ, των διαλυμένων δηλαδή ελληνικών εργοστασίων, ως «αύξηση στις εξαγωγές μεταλλεύματος».

2. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με λόγο παπανδρεογενή και νεφελώδη, παρουσιάζεται - για μια ακόμη φορά στην ιστορία αυτού του τόπου - ως η πολιτική δύναμη εκείνη, που και λεφτά και λύσεις «δια πάσαν νόσον…» διαθέτει.

3. Η Χ.Α. με πατριδοκαπηλευτικό λόγο, παρουσιάζεται ως ο «τιμωρός», ο οποίος θα «βάλει στη θέση τους, τους κακούς αριστερούς», με λόγο επίσης του τύπου, «λέγε ψέματα συνέχεια στο τέλος κάτι θα μείνει».

4. Τα κάθε λογής «κινήματα», συνεχίζουν το ακατάσχετο «μπλα-μπλα-μπλα» τους, αναλισκόμενα σε επικοινωνιακές φούσκες και αερολογίες.

5. Δεκάδες ΜΚΟ, με σκοτεινή χρηματοδότηση, στήνουν ουρές ζητιανιάς, συστηματοποιώντας με σχέδιο τη μετατροπή μιας ολόκληρης κοινωνίας, από κοινωνία των δανεικών, σε κοινωνία ζητιάνων.

Ένα Κίνημα, βαθύτατα Πατριωτικό και Δημοκρατικό, ο συνεπής κληρονόμος του Ιστορικού Πολιτικού Πατριωτισμού στη χώρα μας, το Πατριωτικό Μέτωπο, σχεδιάζει και υλοποιεί το μέλλον του τόπου.

Σε μια κίνηση πρωτόγνωρη στον τόπο τούτο, που τα τελευταία χρόνια, μόνον υποχωρεί, ηττάται, εκποιείται και υποδουλώνεται. Υποκαθιστώντας κυριολεκτικά τη κυβέρνηση και το Υπουργείο Γεωργίας, το ΠΑΜ, σε συνεργασία με έναν Δήμαρχο, επιτομή του Έλληνα, κορυφαίο γιατρό και επιστήμονα, έναν γενναίο Ρουμελιώτη τον οποίο ο Λαός του τον ψήφισε με 97%, τον Θεόδωρο Ντούρο, Δήμαρχο Αμφίκλειας, προχωρά στο σχεδιασμό της πλήρους αλλαγής των διατροφικών συνηθειών του ελληνικού Λαού.

Σε μια ιστορική κοινή σύσκεψη στα ριζά του Παρνασσού, στην Ιστορική Αμφίκλεια, παρόντος του Προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών της περιοχής, του κ. Δημήτρη Σκλαβούνου, αλλά και άλλων φορέων της αγροτικής αυτής ζώνης, αποφασίσθηκε η από κοινού δράση, για να προωθηθεί η μαζική καλλιέργεια της Ζειάς στη Πατρίδα μας.  

Σε δήλωσή του σχετική με αυτήν την εξέλιξη, ο Πρόεδρος του Κινήματος, κ. Σταύρος Βιτάλης, αναφέρει:

«Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Το νερό, μπήκε στο αυλάκι του. Από σήμερα, συστηματικότερα και αποφασιστικότερα, όλες οι δυνάμεις του Πατριωτικού Μετώπου και του Αλληλέγγυον, μπαίνουμε στη πραγματική μάχη: Να ξαναφτιάξουμε την πρωτογενή παραγωγή, να διώξουμε τα δηλητηριώδη γλουτενούχα υβρίδια από τη χώρα μας, να βάλουμε φρένο στη Monsanto, να σταματήσουμε την ασυδοσία των πολυεθνικών. Είναι μια μάχη ειρηνική αλλά κάθετη στη Νέα Τάξη και στους τοκογλύφους, χωρίς βία και αριστεροδέξιες εμφυλιοπολεμικές ρητορικές. Καλούμε πια όλους τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ολάκερη τη χώρα, να πάρουν την υπόθεση αυτή στα χέρια τους. Μόνον έτσι, μπορούμε να τους νικήσουμε».

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου