Τον πρωθυπουργόΑντώνη Σαμαράεπισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του στοΜέγαρο Μαξίμου ο ρώσος μεγιστάναςΝτιμίτρι Ριμπολόβλεφ, όπως αποκαλύπτει το Νewpost.

Ο Ρώσος μεγιστάνας ο οποίος πρόσφατα απέκτησε από την οικογένεια Ωνάση τον Σκορπιό, ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά για την επένδυσή του στη νησίδα καθώς και για πιθανά μελλοντικά επενδυτικά του σχέδια στη Ελλάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, ο Ρώσος αφού μετέφερε στον Ελληνα πρωθυπουργό προσωπικό μήνυμα του Βλάντιμιρ Πούτιν,του πρότεινε να αγοράσει το Μέγαρο Μαξίμου για να κάνει τα πάρτυ της η 24χρονη κόρη τουΕκατερίνα, όταν βρίσκεται στην Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι το θρυλικό νησί του Σκορπιού πέρασε στα χέρια της οικογένειας του 47χρονου Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και πιο συγκεκριμένα σε αντί τιμήματος περί τα 100 εκατ. δολάρια.Ο Ρώσος δίνει για το Μαξίμου 150 εκατ. δολλάρια και ο Σαμαράς το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Αλλωστε και το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων σαν καζίνο ξεκίνησε και με κουλοχέρηδες συνεχίζει.