Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 453 11.06.2013: Υπερχρεωμένα με κοινούς δικηγόρους !!!

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 453 11.06.2013


Προσωπικά, εγώ, ο Γιάννης Αννουσάκης, υπηρετών ως υπάλληλος τότε στο τμήμα προσωπικού/πληρωμών στην τράπεζα, συνέτασσα τοένταλμα πληρωμής στον συνήγορο του αντιδίκου της τράπεζας, για παροχή νομικών υπηρεσιών.
Βέβαια, στην αρχή δεν καταλάβαινα και έλεγα στον προϊστάμενο κο Ζούπα,: μα αυτός από τον φάκελο φαίνεται ότι παραστάθηκε υπέρ του αντιδίκου μας, πως τον πληρώνουμε για παροχή νομικών υπηρεσιών, μετά από τις πολλές διαδοχικές ερωτήσεις μου λέγοντας και ότι είναι λάθος η πληρωμή και θα βρούμε το μπελά μας,
μου εξήγησε ότι δεν θα βρούμε κανένα μπελά, διότι,
ο δικηγόρος αυτός του αντιδίκου, μας βοήθησε να χάσει τη δίκη ο αντίδικος και του είχαμε υποσχεθεί την αμοιβή αυτή.
Τα θυμάμαι όλα αυτά πολύ καθαρά.
Όχι λοιπόν επειδή υπάρχει για μια Ένωση Καταναλωτών καταγγελία ότι ζήτησε αμοιβή, κατάργηση της μεσολάβησης για όλες της Ενώσεις Καταναλωτών και ………… ανάθεση στους ανωτέρω δικηγόρους ένθεν και ένθεν, με αυτόν του καταναλωτή λόγω πενίας μη αμειβόμενο, να αμείβεται από την τράπεζα για δήθεν να βοηθά τον αντίδικο του εαυτούς, της τράπεζας.
Μη κατάργηση λοιπόν του 1ου σταδίου (προσπάθεια επίτευξης εξωδικαστικού συμβιβασμού από Ενώσεις Καταναλωτών), ενίσχυσής για να αποσυμφορηθούν τα Ειρηνοδικεία όλης της επικράτειας. Η πρώτη προσέγγιση των θέσεων των πιστωτικών επιχειρήσεων να είναι ουσιαστικής σημασίας, με υποχρέωση της τράπεζας αν σε 1 μήνα δεν απαντήσει να προκύπτει ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ της πρότασης που υποβλήθηκε, ώστε το στάδιο του Ειρηνοδικείου να έχει λιγότερη απασχόληση.
Προσθήκη στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του Νόμου αφενός των επαγγελματιών (εμπόρων για τα στεγαστικά – καταναλωτικά – προσωπικά δάνεια και όχι τα επιχειρηματικά) και των δανείων που έχουν χορηγηθεί από τον ΟΕΚ (νυν εκδοχέα του) και το ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ αφού το μεγαλύτερο πλήγμα από την οικονομική κρίση έχουν δεχτεί οι δημόσιοι υπάλληλοι. Παράλληλα αναφερόμαστε στους εμπόρους επειδή το Σύνταγμα ορίζει πως οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους και παράλληλα δεν τους οδηγούμε στην πτώχευση με βάση το Πτωχευτικό Δίκαιο αλλά τους δίνουμε την δυνατότητα της επανένταξης όπως και στα φυσικά πρόσωπα.
Με την κοινοποίηση της αίτησης στους πιστωτές να παύει ο εκτοκισμός για όλες τις απαιτήσεις (εμπραγμάτως εξασφαλισμένες ή μη) διότι δεν ευθύνεται ο δανειολήπτης που ο προσδιορισμός προς συζήτηση των ένδικων αιτήσεων υπερβαίνει κατά πολύ το χρονικό διάστημα των 6 μηνών.
Διατήρηση αναστολής ΟΛΩΝ των πλειστηριασμών για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η κρίση και οι μνημονιακές υποχρεώσεις, ως δικαιακά αυτονόητο και + ένα έτος.
. Για το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ         
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Γιάννης Αννουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου