Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 451 Τρίτη 04.06.2013> Υπερχρεωμένα: Μεγέθυνση του Χάους.

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 451 Τρίτη 04.06.2013

Από τις τηλεφωνικές καταγγελίες στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ μας λένε πως το βέβαιο είναι ότι η τρικωματική κυβέρνηση έχει οδηγήσει τον εαυτό της και ολόκληρη τη χώρα σε κώμα.
Το βέβαιο είναι ότι η τρικωματική κυβέρνηση με το Σύνταγμα που κουρέλιασαν διαδοχικά όλοι τους και οι 300, μπορεί να ψηφίσει ότι θέλει, και όπως το θέλει, και όποτε το θέλει.
Το βέβαιο είναι ότι ο πάλαι ποτέ προστάτης των καταναλωτών, πρώην ασφαλιστής νυν υπουργός, εξωκοινοβουλευτικός Θανάσης Σκορδάς και αυτός τώρα μαζί με τον δεκανέαεξωκοινοβουλευτικό Στουρνάρα αλλά και με την ομόφωνη θεατρική παρουσία ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, έχουν μετατρέψει την βουλή σε ιδιωτικής χρήσηςκατάστημα, υπέρ του λαού για την καταστροφή του λαού.
Παντού συντρίμμια, κατάντια, θάνατος, λιμός και λοιμός, και αυτοί να ψηφίσουν ως κατεπείγοντος την τροποποίηση του Νόμου Κατσέλη, με εισαγωγή ενός πλέγματος για τους ενήμερους και δημόσιους υπαλλήλους δανειολήπτες, που ενώ περιέχονται οι παράμετροι στον υπάρχοντα νόμο και τον ΚΠολΔ, θα δημιουργήσουν ένα νέο χάος, σε βάρος των Δικαστών των Δικηγόρων και των μελών των Ενώσεων Καταναλωτών, χωρίς κανένα αντίστοιχο ουσιαστικό όφελος.
Είναι μια ακόμα φορά, που εμβριθείς κοινοβουλευτικοί και μη κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, προσθέτουν το δικό τους χάος στο χάος των προηγούμενων, με την επίκληση ………… τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς πρέπει να έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ πριν από το επικείμενο Eurogroup της 11ης Ιουνίου και επειδή αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση και προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης.
Μας καλούν Σήμερα 03.06.13 για Αύριο 04.06.13 για κάτι που έφτιαξαν μόνοι τους, και που θα το ψηφίσουν μόνοι τους, ότι και αν πει, οποιοσδήποτε, όπως ακριβώς έκαναν και με το υποχρεωτικής δωδεκάμηνης ασφάλισης αυτοκινήτων ο Θανάσης Σκοδράς και ο Στουρνάρας.
Ουδείς επικινδυνότερος εχθρός από τον ευεργητηθέντα φίλο. Μπορεί και να ταιριάζει εδώ.
Δεν μοιάζει άραγε με τις δημοσιογραφικές έννοιες του ρατσισμού και του φασισμού, αυτή η συμπεριφορά, των κομμάτων της βουλής συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, απέναντι στους Έλληνες, να ψηφίζουν ότι θέλουν με η χωρίς συνταγματική κάλυψη με επίκληση τουeurogroup….ο υφυπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε: «Μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2013 στην Ισπανία έγιναν 42.000 κατασχέσεις σε δανειολήπτες. Εδώ δεν έγινε καμία. Αυτό έτσι το περνάμε; Άνευ αξίας;…………….. όσο θα βγαίνει η οικονομία από την κρίση τι θα κάνουμε με τις αναστολές πλειστηριασμών, που σωρεύονται από το 2008 και το 2009.
Η αντιπολίτευση θα κατεβάσει όγκους σελίδων, που θα τις οδηγήσει εμπαιχτικά η κυβέρνηση στην βιβλιοθήκη της βουλής. Εκεί τελειώνει ο ρόλος της αντιπολίτευσης από το υπάρχον Σύνταγμα και τον αποδέχεται. Σας λέει τίποτα αυτό. Είναι όμοιο με το να έχει συμφωνήσει να μισθοδοτείται για να αποτελεί συμπολίτευση ως εικονική αντιπολίτευση χωρίς δημοσιονομικό ρόλο.
Κύριε Σκοδράδεν είσαι υπάλληλος των τραπεζών ούτε των ασφαλιστικών, εκφράζεσαι για την Νέα Δημοκρατία και την εκπροσωπείς υπέρ όλων των Ελλήνων, που είναι περισσότεροι από τους τραπεζίτες τους τραπεζοϋπάλληλους και τα golden boys και τις ασφαλιστικές και τους ασφαλιστικούς πράκτορες.
Κορυφώνεις για τους πλειστηριασμούς και τις τράπεζες, ενώ δεν έχεις κάμει ούτε τραπεζίτης ούτε τραπεζοϋπάλληλος και, δεν είναι το ίδιο με τον ασφαλιστικό πράκτορα και το αεροκοπάνισμα οι τραπεζικές δουλειές.                     Οι τραπεζικές δουλειές είναι άοπλες ληστείες.
Το ΙΝΚΑ έχει ζητήσει με Δελτίο Τύπου ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των Δ.Σ. των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ σε όλες τις περιόδους.
Όλα τα Δελτία Τύπου του ΙΝΚΑ και κάθε Ένωσης Καταναλωτών, όπως και αυτό τιμές σχολικών, ελέγχονται και μετά αρχειοθετούνται από την υπηρεσία σου. Το είδες, το πέρασε ντούκου.
Όταν αντρειωθείς Θανάση Σκορδά, και μπορέσεις να υποστηρίξεις το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των Δ.Σ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ σε όλες τις περιόδους, τότε θα σου αναγνωρίσουμε το δίκαιο δικαίωμα να μιλάς και για τα συμφέροντα των τραπεζών, των μετά τους καταναλωτές και την υπουργοποίηση σου  ενδιαφερόντων. Αλλιώς …………….νήσους Κέημαν.
Τα επιτόκια των καλοπληρωτών έχουν υπερκαλύψει τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αλλά ποιος από εσάς ξέρει η μπορεί να ελέγξει τα λογιστικά βιβλία των τραπεζών τα πρώτα και τα δεύτερα και τα τρίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου