Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 450, 02.06.2013: Ρεπούση για Λεσβίες ΝΑΙ για Πόντιους ΟΧΙ!



  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 450 02.06.2013

Υπάρχει πρόβλημα λογικής και συνάφειας των 300, με την λογική και την συνείδηση, του μεγάλου μέρους του πληθυσμού ;;, η αφότου εκλεγούν βγάζουν τα κακάδια τους που δεν είχαν δείξει όταν ζητούσαν ψήφο για την εκλογή τους.
Το φαινόμενο Ρεπούση. Ο Κουβέλης, άραγε δεν έχει επόμενο αν την διαγράψει, τι συμβαίνει.
Διαβάζουμε στο voria :…. Δεν πτοείται όμως απ’ αυτά η Μαρία, και σύμφωνα με δημοσίευμα του "Βηματοδότη", μαζί με την επίσης βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου θα μιλήσουν την Πέμπτη για τα δικαιώματα που έχουν οι λεσβίες, οι τρανς, οι αμφί, οι γκέι και οι intersex. (Μόνον οι Πόντιοι δεν είχαν δικαιώματα, έτσι Μαρία;) Είδατε πώς δουλεύει το σύστημα; Η Ρεπούση εκπροσωπεί 1.670 ψηφοφόρους, επί συνόλου 203.802 της Α΄ Πειραιώς (και η Γιαννακάκη 2.979 επί συνόλου 273.533 στην Β΄ Πειραιώς). Αυτό είναι το πολιτικό εκτόπισμα. Και όμως, μπορεί να αποφασίζει για το σύνολο της Επικράτειας.
Βουλευτής, στον ιερό χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προβάλλει και κορυφώνει τις διαφορετικότητες της κοινωνικής προσωπικότητάς της, με έντονο, πρωτοφανή εαυτισμό, αντί να ενεργοποιεί τις ικανότητές της στην κατεύθυνση της προστασίας (όλων) των πολιτών απέναντι στην αισχρότητα της κακοδιοίκησης, στην βύθιση του συστήματος υγείας, στην κρεατομηχανή των φόρων υπέρ των τοκογλύφων δανειστών, στην διάθεση τροφικών σκουπιδιών από την αγορά, στην ανέλεγκτη χρήση απαγορευμένων φαρμάκων και πρόσθετων ορμονικών επιταχυντών στα λαχανικά (ντομάτες φράουλες και αγγούρια και άλλα), που διαταράσσουν και μεταβάλλουν την φυσική συμπεριφορά του ανδρικού και του γυναικείου φύλου, ιδιαίτερα στο σεξ, απαγορευμένα φάρμακα και ορμονικοί επιταχυντές, που εκτός από την παρέμβαση στην συμπεριφορά των φύλλων, παράγουν και οικονομικό αποτέλεσμα με την δημιουργία και διαχείριση του επαγόμενου καρκίνου, οικονομική διαδικασία μεν, που γκρεμίζει όμως τα οικονομικά του συστήματος υγείας, που για αυτό, το καταργούν με την μέθοδο του κόστους που του δημιουργούν.

Θα μπορούσε η Ρεπούση, να δεχθεί να υποβληθεί σε ανακατεύθυνση, θα μπορούσε ο κ Κουβέλης να την ανακατευθύνει.
Εμείς πιστεύουμε ότι και μπορεί και πρέπει.
Συμπερασματικά, λείπει εμφατικά και συνεχιστικά το ΘΕΛΩ.
Το τι πρέπει να θέλει και να έχει όμως, ένας Βουλευτής στις ιδιότητές του και στην δράση του ως Βουλευτής, δεν είναι ιδιωτική του υπόθεση, επειδή ακριβώς είναι εκεί όχι για τον εαυτό του η τις ιδιαίτερες φιλικές του ομάδες η για τα συμφέροντα ξένων προς την χώρα φορέων, αλλά πρωτίστως και εμφανώς για τα συμφέροντα του όλου των διοικουμένων.
Το πρόβλημα της ισχύουσας δημοκρατίας, είναι η επίφαση του όρου και η κενότητα δικαιώματος ελέγχου μέχρι τις επόμενες εκλογές. Αυτή είναι η αιτία του σημερινού μορφώματος.
Αυτό δυστυχώς, συνεχιστικά, το αποδέχεται κάθε αντιπολίτευση, εντελώς προσβλητικά για την προσωπικότητα όλων των μελλών της αντιπολίτευσης, που δέχονται να μισθοδοτούνται, μόνο για φωνές και παραστάσεις και χωρίς δυνατότητα παραγωγής αποτελέσματος.
Η αυτοκρατορική δομή της εφαρμοσμένης δημοκρατίας, που παρέχει σε θητείες με ανέλεγκτη διαχείριση, την χώρα, όλο τον πληθυσμό και όλη την οικονομία, στο κόμμα η στα κόμματα της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ, έχει αυτοεξευτελιστεί, αφού αποδείχτηκε πως αφότου εκλεγούν και άλλα κάνουν και δεν ξέραμε από πριν και τις ιδιαιτερότητες των ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ.
Υπάρχει λόγος οι ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ και η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ να υποχρεωθούν να λειτουργούν για τα συμφέροντα του όλου, αλλά και ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ π.χ. με ΚΤΕΟ  πριν !!!!! το ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου