Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 449, 02.06.2013: Το ΙΝΚΑ ζητά το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ αυτοβούλως από τον κύριο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 449 02.06.2013

Το ΙΝΚΑ ζητά το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ αυτοβούλως από τον κύριο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ

Θυμούμαστε όλοι τον Βγενόπουλο, κατά των διεφθαρμένων, ως ακατάβλητο ξιφομάχο, μέχρι του κάηκαν οι υπάλληλοί του επειδή πήδηξε την υποχρέωση πυρασφάλειας, ο ξιφομάχος !!!.
  1. http://tinyurl.com/n2c2kt8
  2. http://www.inews.gr/87/epithesi-vgenopoulou-kata-pagkalou.htm
  3. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/13924
………. Ο κ. Βγενόπουλος κάλεσε τον πολιτικό κόσμο να απαντήσει πού πήγαν τα λεφτά, και σημείωσε ότι τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει η τιμωρία, αλλά η κάθαρση.«Να δοθεί στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των πολιτικών και ταυτόχρονα να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των πολιτικών». «Οι εξεταστικές επιτροπές το μόνο που κάνουν είναι να αυξάνουν την αναξιοπιστία του λαού», σημείωσε. …«Φοβάμαι, όμως - πρόσθεσε - ότι ο κ. Παπανδρέου δε θα αντέξει να προχωρήσει μπροστά, όσο έχει γύρω του έναν κρατικό μηχανισμό, ο οποίος θα αρχίσει να αποκαλύπτει σκάνδαλα»….…………«ο κ. Σαμαράς κουβαλάει τις αμαρτίες του παρελθόντος».

Σήμερα 2 Ιουνίου του 2013, έχουμε την αιχμή μιας εκτεταμένης οικονομικής διαφοράς με καταδίκη του Βγενόπουλου από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας.
Βέβαιο είναι ότι κάτι συμβαίνει για να εκδώσει Διατάγματα παγκόσμιας εμβέλειας, πουπαγώνει η περιουσία των Βγενόπουλου και Μπουλούτα, για συνολικό ποσό ύψους 3,79 δισ. ευρώ, αλλά και για τον Κ. Μάγειρα, ύψους 1,5 δισ. Ευρώ.
Για το ΙΝΚΑ ο κ. Βγενόπουλος, ατιμώρητος για την έλλειψη πυρασφάλειας και εξ αυτού το κάψιμο των υπαλλήλων του στη Σταδίου, δεν είναι αποδεκτός ως κριτής της πολιτικής ηθικής ούτε της οικονομικής ηθικής.
Το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που ζητούμε για τα Δ.Σ. των τραπεζών, είναι η Ρόδος κύριε Βγενόπουλε. Παρουσιάστε μόνος σας το δικό σας ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και θα το εκτιμήσουμε.




Το ΙΝΚΑ ζητά το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ αυτοβούλως από τον κύριο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου