Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ: Είχε χάσει και τον γιος της σε τροχαίο δυστύχημα η 41χρονη που σκοτώθηκε με την κόρης της και τρεις 16χρονες!

http://logia-starata.blogspot.gr/2013/06/41-16.html


Aνείπωτη τραγωδία...

Τα παιχνίδια που παίζει καμιά φορά η μοίρα δεν μπορεί να τα ανατρέψει κανείς....

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους, αυτό ακριβώς συνέβη και με τα τέσσερα κορίτσια που άνοιξαν φτερά για την ''πόλη των αγγέλων'' παίρνοντας μαζί τους και τη μαμά… όταν το αυτοκίνητο με τη 41χρονη μητέρα ανετράπη με αποτέλεσμα και οι πέντε τους να βρουν τραγικό θάνατο… λίγες ώρες μετά την διασκέδασή τους!

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα και το τραγικό είναι ότι συνεχώς έρχονται νέα στοιχεία από τις ζωές των 4 κοριτσιών και της μητέρας που προκαλούν την θλίψη!

Η τελευταία πληροφορία του star.gr,είναι ότι η 41χρονη μητέρα και οδηγός του αυτοκινήτου στο μοιραίο τροχαίο… είχε εκτός από μία κόρη (θύμα του τροχαίου) κι ένα γιο, ο οποίος, σύμφωνα με τοlay out, έφυγε κι αυτός από τη ζωή ξαφνικά σε τροχαίο!

Ο θείος του παιδιού κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στο δρόμο, όταν ξαφνικά και κατά λάθος πάτησε τον ανιψιό του, το γιο της 41χρονης μητέρας… μόλις 10 μέτρα από το σπίτι τους!

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας και πατέρας των δύο αδικοχαμένων παιδιών είναι οδηγός φορτηγού και την ημέρα που έγινε το ατύχημα κι έχασαν τη ζωή τους η γυναίκα του και μοναχοκόρη του έλειπε στο εξωτερικό για δουλειά και γύρισε μία μέρα μετά.


planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου