Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΣΩΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Η 13ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΦΥΓΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ.

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17276:----13-------------------------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

xristina-spata
Ένα έξυπνο παιχνίδι έπαιξε η αστυνομία με τον Αλβανό φυγά και τελικά κέρδισε το παιχνίδι με το χρόνο, ανακουφίζοντας όλη την Ελλάδα που ανέμενε καλά νέα.
Χρησιμοποιώντας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ένα συγγενικό πρόσωπο του δράστη, το έπεισε να συνομιλήσει με τον Αλβανό για να λάβει υποσχέσεις ότι η κοπέλα είναι καλά. Τελικά ο Αλβανός πείσθηκε, έβγαλε σε ξέφωτο την κοπέλα και η αστυνομία που παραμόνευε την εντόπισε και την έφερε σε ασφαλή χέρια.
Την ίδια ώρα προσπάθησε να συλλάβει τον Αλβανό που ήταν κρυμμένος σε στάνη. Όμως ο δράστης, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε στο δάσος. Οι αστυνομικοί οργώνουν το βουνό για να τον εντοπίσουν.
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Θρίλερ στο Παγγαίο όρος. Μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (γύρω στις 11.32) δυνάμεις της αστυνομίας της Βορείου Ελλάδος μετά από επίμονες αναζητήσεις τεσσάρων ημερών, τελικά βρήκαν την 13χρονη μαθήτρια Χριστίνα Κρασσά η οποία είχε απαχθεί από 23χρονο Αλβανό. Η 13χρονη είχε εγκαταλείψει το σπίτι της από το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου και αναζητείτο. Η κοπέλα βρέθηκε σε στάνη, μέσα σε δάσος του Παγγαίου όρους, στην περιοχή Λουτρά Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί παίζοντας ένα «παιχνίδι» υψηλού ρίσκου, έπεισαν συγγενικό πρόσωπο του Αλβανού με τον οποίο είχε «εξαφανιστεί» η Χριστίνα, να επικοινωνήσει μαζί του «για να δει εαν το κορίτσι είναι καλά και να δώσει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι χαίρει άκρας υγείας ώστε να πεισθούν οι συγγενείς του και όσοι το αναζητούσαν», όπως μας είπε αξιωματικός της ΕΛΑΣ. Τελικά οι αστυνομικοί παραμόνευαν και την ώρα που ο Αλβανός βγήκε από την στάνη σε ξέφωτο μαζί με την 13χρονη, όρμησαν για να τον συλλάβουν. Η Χριστίνα αγκαλιάστηκε από ασφαλή χέρια, ο Αλβανός όμως με ένα σάλτο κι ενώ ήταν όπως φαίνεται από πριν πονηρεμένος, κατόρθωσε να διαφύγει μέσα στο δάσος και να χαθεί στο σκοτάδι. Όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί όργωναν το βουνό για να τον συλλάβουν.
Στη συνέχεια η ανήλικη μαθήτρια με ασθενοφόρο οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εαν είναι καλά στην υγεία της. Πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν την ίδια ώρα με την γνωστοποίηση της εύρεσης του κοριτσιού, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωση μέσω twitter ενημέρωνε ότι η Χριστίνα Κρασσά είχε εντοπιστεί και ήταν καλά.
Για την κινηματογραφική υπόθεση έχει ήδη σχηματισθεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή ανήλικης από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων υπό την παρακολούθηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, εναντίον του 23χρονου κατηγορούμενου, υπηκόου Αλβανίας AJAZI (επ.) MARJON (ον.) του FATMIR και της RAZIE, γεννηθείς στις 25 Μαρτίου 1990 στην Αλβανία και προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.
Ο 23χρονος Αλβανός θεωρείται ότι εντυπωσίασε την μικρή Χριστίνα Κρασσά μέσω αλληλογραφίας που είχαν στο Facebook. Την ξεγέλασε, της υποσχέθηκε επίγειους «παραδείσους» και τελικά την έπεισε να εγκαταλείψει το σπίτι όπου διέμενε με τη γιαγιά της στα Σπάτα και να τον ακολουθήσει (στη μεγάλη «περιπέτεια» που δημιουργεί επίπλαστα το παιδικό μυαλό με την υποβοήθεια του διαδικτυακού εφιάλτη) στα καταπράσινα δάση της Καβάλας. Η 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της τις βραδινές ώρες της περασμένης Κυριακής- όπως κατήγγειλε η γιαγιά της- και έφυγε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός πρέπει να χρησιμοποίησε συνεργό για να πάει η μικρή στο ΚΤΕΛ Κηφισού και από εκεί να πάρει λεωφορείο και να φθάσει στην Καβάλα. Εκτός- και είναι κάτι που εξετάζεται- εαν ο 23χρονος ήρθε στην Αθήνα σε ανύποπτη χρονική στιγμή και πήρε ο ίδιος την 13χρονη. Από τη Δευτέρα 27 Μαΐου διενεργήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας. Όμως βάσει του νέου νόμου περί δημοσιοποίησης στοιχείων, μόλις χθες το μεσημέρι δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου