Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Νοθεία, sex και βία στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με την υπογραφή του τιτανοτεράστιου Πρωτόπαπα!


http://www.kourdistoportocali.com/articles/18715.htm

Άγρια μεσάνυχτα νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με καταγγελίες που φθάνουν και στο«Κουρδιστό Πορτοκάλι»εποχούμενοι σε πούλμαν και σε τρίκυκλα, κάτω από τις διαταγές του εγκεφαλικού Πρωτόππαπα και του Γραμματέα της Νεολαίας Κώστα Πανταζή αλωνίζουν τηςΝομαρχιακές Επιτροπές του Λεκανοπεδίου και εγγράφονται σε περιοχές άσχετες με τον τόπο διαμονής τους!
Η τακτική του τιτανοτεράστιου Πρωτόπαπα παραπαίμπει στις εποχές που ψήφιζαν ακόμη και τα δένδρα με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί σάλος μέσα στο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ. 
Στόχος της συγκεκριμένης τακτικής είναι να εκλεγούν Σύνεδροι της αρεσκείας της ηγεσίας και να καθαρίσει το κόμμα από τους αντιβενιζελικούς. Όπως όλα δείχνουν το ΠΑΣΟΚ οδεύει στο Συνέδριο μέσα σε ένα  εκρηκτικό κλίμα και δεν αποκλείεται στην αίθουσα του Συνεδρίου να έχουμε σύρραξη και αιματοκύλισμα. 
Πάντως το τζέρτζελο και ο χαβαλές που έχει ήδη προκληθεί με το πρόσφατο κλωτσομπουνίδι είναι κατά κάποιο τρόπο διαφήμιση και μπορεί να πάνε στο συνέδριο και κάποια ξέμπαρκα κορίτσια της Συγγρού, όπωςη Τζούλια, η Λάρα, η Παλόμα και η μάνα του Τζάμπα. 
Γειασάν τον Πρωτόπαπα τoν στρατηλάτη, το αούα, τον λίρα εκατό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου