Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΤΟ ΔΝΤ, Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ Η ROYAL SOCIETY


http://www.pentapostagma.gr/2013/02/to-psema-tis-klimatikis-allagis-to-dnt-i-genoktonia-kai-i-royal-society.html
 
Κανένας επιστήμονας δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος ευθύνεται για την κλιματική αλλαγή. Αντιθέτως υπάρχουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι, κάθε άλλο παρά ειδικοί επιστήμονες, που υποστηρίζουν το αντίθετο, για να τρομοκρατούν τον κόσμο και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες όπως είναι οι αεροψεκασμοί!

Έτσι λέμε ευχαριστώ που δωρεάν μας προστατεύουν και εκείνοι ψεκάζουν ότι μπορείτε να φανταστείτε… για να έχουν κάποιο κέρδος…
Γίνεται τίποτε στην εποχή μας δωρεάν;
Είναι δυνατόν να ξοδεύονται εκατομμύρια σε προσωπικό, καύσιμα, πρώτες ύλες και αεροπλάνα και να μην αναμένεται διπλάσια να είναι τα έσοδα από τα έξοδα;

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου το δημιουργούν με τους αεροψεκασμούς και η κλιματική αλλαγή, δεν είναι παρά ένα αρρωστημένο πολιτικό και όχι επιστημονικό κίνημα!!!

Γιατί ο Τατούλης, ο Λυκουρέζος, ο Κωνσταντόπουλος και κάθε βουλευτής στην Αρκαδία μας, στην Κορινθία και σε όλη την Ελλάδα μας, δεν πρόκειται να "δούνε" τον ουρανό μας-τους...;

Τα παιδιά μας περιμένουν να ζήσουν. Περιμένουν απαντήσεις. Σίγουρα κάποιοι επιδιώκουν να χειραγωγήσουν τους ουρανούς, ξοδεύοντας τεράστια χρηματικά ποσά, για το προσωπικό τους συμφέρον.

Όταν ξοδεύεις 100 δραχμές, αναμένεις να κερδίσεις 200 δραχμές… Επιστήμονες, πιλότοι, πολιτικοί, που σε άλλες συνθήκες, δεν θα έβρισκαν δουλειά, με την γεωμηχανική δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας και το παίζουν και Θεοί!

Προπαγανδίζουν λέγοντας ότι το διοξείδιο του άνθρακα, των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, είναι υπεύθυνο για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και θελημένα αγνοούν σημαντικές επιστημονικές αποδεδειγμένες  έρευνες.
Η θάλασσα, οι ωκεανοί εκλύουν από μόνοι τους διοξείδιο του άνθρακα, σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αποθηκεύουν σε χαμηλότερες. Όταν οι ωκεανοί είναι το 80% του πλανήτη μας, η ανθρώπινη δραστηριότητα, φαντάζει απειροελάχιστης δυναμικότητας, να ελέγξει την κλιματική αλλαγή!

Οι πάγοι λιώνουν, όπως τα φύλλα πέφτουν το φθινόπωρο και σχηματίζονται νέοι το χειμώνα. Ένα φυσιολογικό φαινόμενο, που όμως δεν «πουλά» στην τηλεόραση και πλέον όποιος εναντιώνεται σε αυτή την προπαγάνδα και στους «σωτήριους» αεροψεκασμούς, θεωρείται αιρετικός και ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ! (Δείτε που το λεέι ο Patrick Moore, συνιδρυτής της Greenpeace, στο βίντεο που ακολουθεί!!!)

Το κίνημα της κλιματικής αλλαγή πλέον δεν είναι οικολογικό, αλλά πολιτικό, με τεράστια συμφέροντα, για φαρμακευτικές εταιρείες και στρατιωτικούς σκοπούς…

Τα παιδιά μας είναι πειραματόζωα και εφόσον οι ουρανοί «ανοίξαν», κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν θα γίνουν και πειράματα σε ανθρώπους, μεμονομένα σε διάφορες περιοχές του πλανήτη…!

Τι σχέση έχει το ΔΝΤ με τους αεροψεκασμούς;
Μήπως οι χρηματοδοτήσεις πηγαίνουν σε ανθρώπους, που ενστερνίζονται τις απόψεις τους;
Πρέπει να ψεκάζει ένα κράτος τους πολίτες του, για να δανειστεί;
Πολιτικές μείωσεις πληθυσμών επιβραβεύονται;

Αυτές είναι σκέψεις που θα κάνετε αν δείτε το βίντεο και αξίζει να το δείτε όλο!

Δείτε και θα καταλάβετε πολλά πράγματα:

Το Φαινομενο Του Θερμοκηπιου... Μια Μεγαλη Απατη:

Άραγε πόσο μεγάλοι είναι αυτοί οι επιστήμονες, ώστε οι πολιτικοί μας να μασάνε τα λόγια τους;

Ποιοι κυβερνούν και ποιοι ψεκάζουν;
Γιατί ψεκάζουν και ποιοι κρύβονται από πίσω τους;

Η ROYAL SOCIETY είναι πραγματικότητα! Δείτε: http://www.royalsociety.org

Μήπως εμείς είμαστε απλά πολλοί;

Νομίζουμε την απάντηση την βρήκατε...

Θυμηθήκαμε τώρα την Άρια Φυλή του Χίτλερ... αλλά τι σχέση να έχει...;

ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ... ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!:

Boeing 707 Military Tanker Plane Crashes In... - No Comment (ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...)



ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/to-psema-tis-klimatikis-allagis-to-dnt-i-genoktonia-kai-i-royal-society.html#ixzz2M0W5jf8a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου