Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Kύπρος> Λογοκρισία-σοκ σε ευρηματικό αντιμνημονιακό spot-δείτε το video!


http://www.kourdistoportocali.com/articles/18567.htm



Σε προχθεσινή ανακοίνωσή της η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης αναφέρει πως «η συγκεκριμένη διαφήμιση διαδραματίζεται στο μέλλον και παραθέτει εικοτολογίες και όχι τεκμηριωμένα γεγονότα καθώς παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα συμβεί. Εξάλλου είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί τη μέθοδο της σύγκρισης με σαφή στόχο τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Λιλλήκα. Η Αρχή κρίνει ότι η διαφήμιση στοχεύει στην ατεκμηρίωτη, δυσμενή προβολή αντιπάλου».
«Καλούνται όλοι οι τηλεοπτικοί οργανισμοί όπως τερματίσουν άμεσα την μετάδοση της εν λόγω πολιτικής διαφήμισης» καταλήγει η ανακοίνωση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης. [ΕΜΕΙΣ όμως δεν παίρνουμε εντολές]
Για αυθαίρετη, παράτυπη και παράνομη παρέμβαση του Ανδρέα Πετρίδη, Προέδρου της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης για διακοπή της προβολής τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος της Παγκύπριας Κίνησης Πολιτιών, μίλησε ο Πρόεδρός της, Άντης Χριστοφορίδης, λέγοντας πως ο «Εφιάλτης», όπως έχει ονομαστεί, είχε ήδη προβληθεί 3 φορές από το SigmaTV, δύο φορές από το Mega και μια φορά από το ΡΙΚ 1.
Σε δηλώσεις στο επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου, Γιώργου Λιλλήκα, ο κ. Χριστοφορίδης ανέφερε ότι ο κ. Πετρίδης ανέστειλε την συνέχιση της προβολής του τηλεοπτικού μηνύματος χωρίς προηγουμένως να το έχει παρακολουθήσει ο ίδιος, όπως του ομολόγησε χθες το βράδυ, μετά από σχετική ειδοποίηση που πήρε, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, από κάποιο λειτουργό της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης.
Ο Γ. Λιλλήκας στο ΚΥΠΕ για το «κόψιμο» του spot
Με στεναχώρησε η απόφαση, φαίνεται κάποιοι θέλουν να επιστρέψουμε σε άλλες εποχές. Η ίδια η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης όταν πριν πέντε χρόνια το επιτελείο του κ. Κασουλίδη παρουσίαζε τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο ως Πινόκιο, δεν έκανε τίποτα. Το φιλμάκι που κόπηκε ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Κίνηση Πολιτών. Το έχω δει και δεν κατονομάζει κανέναν υποψήφιο. Είμαι περίεργος να ακούσω το σκεπτικό της Αρχής,  μάς επιστρέφουν στην εποχή της λογοκρισίας. Μπορούν να σκαρφιστούν πολλά για να αναστρέψουν τη δυναμική της υποψηφιότητας μας, αλλά με τέτοια τεχνάσματα δεν πρόκειται να αναχαιτιστεί η κοινωνική δυναμική που έχει δημιουργηθεί, αντίθετα είμαι πεπεισμένος ότι το ρεύμα της αλλαγής θα ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο μέχρι την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου