Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Fight club το ΠΑΣΟΚ αλλά ποιος νοιάζεται στη τελική; Εδώ οι φαμιλιέρηδες χτύπησαν κόκκινο.


http://www.kourdistoportocali.com/articles/18681.htm



Βάρεσαν κι επισήμως διάλυση στο ΠΑΣΟΚ. Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Ιπποκράτους όταν πλακώθηκαν με καρέκλες και μπουνιές στελέχη που υποστηρίζουν τον Βενιζέλο με Παπανδρεϊκούς (υπάρχουν ακόμη τέτοιοι). 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γραμματείς της Α’ Πειραιά Γιάννης Αξαρλής και Β1 Αθήνας Χρήστος Σωτηρόπουλος πήγαν να υποβάλουν ενστάσεις για τη διαδικασία σχετικά με το συνέδριο και το μέλος της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ), Γρηγόρης Φελώνης τους είπε αλήτες, «Εμάς λες αλήτες», είπε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Αξαρλής. «Όχι, δεν λέω εσάς, λέω όσους υπέγραψαν τα διάφορα κείμενα και περιφέρουν στο διαδίκτυο αλητήριες απόψεις. Διάφοροι που παράτησαν ένα κόμμα κέλυφος και δεν μπορεί να μας ζητάνε και τα ρέστα», απάντησε ο κ. Φελώνης, φωτογραφίζοντας τόσο τον Μιχάλη Καρχιμάκη όσο και τον επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος Γιώργο Παναγιωτακόπουλο οι οποίοι με υπογραφές και κείμενα έχουν κάνει παρεμβάσεις τις τελευταίες ημέρες κατά της ηγεσίας και των διαδικασιών του συνεδρίου.

«Μα και εγώ είμαι στους 75 που υπέγραψαν το κείμενο», είπε ο κ. Αξαρλής και τότε έπεσε το ξύλο… της αρκούδας. Σπρωξίματα, γροθιές, καρεκλιές κι όποιον πάρει ο Χάρος μέχρι που παρενέβη το ιστορικό στέλεχος, ο Γιάννης Σουλαδάκης και τους χώρισε.

Βασική αιτία της ρήξης στο ΠΑΣΟΚ είναι το γεγονός ότι κυκλοφόρησε κείμενο του Μ. Καρχιμάκη και 75 παπανδρεϊκών στελεχών που καταγγέλλουν τη σημερινή ηγεσία του Ευ. Βενιζέλου για στημένο συνέδριο. Κάνουν λόγο για ένα «συνέδριο fast track, χωρίς ουσιαστικό διάλογο, με διορισμένη ΕΚΑΠ και χωρίς εγγυήσεις». Όπως αναφέρεται, «επιχειρείται να περάσουν πλαγίως, εμμέσως και αθόρυβα, μέσω… ερωτηματολογίων, επιλογές που οδηγούν σε αλλοίωση φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών, όπως κατάργηση συμβόλων και αλλαγή τίτλου του κόμματος, ακόμα και η αμφισβήτηση της υπόστασης του». Το κείμενο υπογράφουν ανάμεσα σε άλλους οι Μιχάλης Καρχιμάκης, Κατερίνα Μπατζελή, Γιάννης Διαμαντίδης, Θόδωρος Τσίκας, Αριστείδης Μπουρδάρας, Γρηγόρης Νιώτης κ.ά.

Όσο για τον Γ. Παναγιωτακόπουλο, με παρέμβασή του περνά τους πάντες από γενεές δεκατέσσερις. Θα μου πείτε και πολύ σωστά ποιος είναι ο Παναγιωτακόπουλος, ποιο είναι το ΠΑΣΟΚ, ποιος χέστηκε στη τελική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου