Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τα μυστήρια της Μίνωος και ο νέος «εκδότης» της Ελευθεροτυπίας


http://zoornalistas.blogspot.gr/2013/02/blog-post_25.html

Εξαφανίστηκε (και αναζητείται) η Μάνια Τεγοπούλου από την «ταυτότητα» της εφημερίδας

Περίεργα πράγματα με την «ταυτότητα» της εφημερίδας Ελευθεροτυπία.
«Εκδότης» από την αρχή της επανακυκλοφορίας του φύλλου -στις 10 Ιανουαρίου- στη Μίνωος εμφανιζόταν η Μάνια Τεγοπούλου και μόνο αυτή.
Το παράδοξο είναι ότι την περασμένη Δευτέρα (18/2) το «εκδότης» έγινε «εκδότες» καθώς στο όνομα της Μάνιας προστέθηκε και αυτό του δικηγόρου (και μετόχου με 27%))Χάρη Οικονομόπουλου. Και μάλιστα το όνομα του Οικονομόπουλου προηγείται αυτού της Μάνιας!
Υπάρχει όμως και συνέχεια: στην χθεσινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στο φύλλο της 24ης Φεβρουαρίου, το «εκδότες» έγινε και πάλι «εκδότης» με τη σημαντικότατη διαφορά ότι αυτή τη φορά αντί για το όνομα της Μάνιας, υπήρχε μόνο αυτό του Χάρη Οικονομόπουλου.
Περίεργα πράγματα στην Ελευθεροτυπία. Λέτε όλα αυτά να σχετίζονται με την σύλληψη τής..
Ελένης Τεγοπούλου, αδερφής της πρώην -πλέον- εκδότριας Μάνιας, για μη καταβολή εργατικών και εργοδοτικών εισφορών; Ή μήπως έχουν να κάνουν με νομικά ζητήματα σχετικά με την επανέκδοση της Ελευθεροτυπίας;  Μετά την παραίτηση της Ελένης από το δ.σ της Χ.Κ. Τεγόπουλος, μήπως αποφάσισε και η Μάνια να αποσυρθεί;

Υ.Γ: Εντυπωσιακό το σημείωμα με το λευκό πλαίσιο στην πρώτη σελίδα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Εν είδει σχολίου ο Χάρης Οικονομόπουλος, το κάνει όπως η Μάνια και υπογράφει το τεράστιο ερωτηματικό σχετικά με τη ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. Δίπλα ακριβώς είναι η είδηση για το έμβασμα των 500.000 ευρώ από τον καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη, στον εκδότη Αντώνη Δελλατόλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου