Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πατριωτικό Μέτωπο: Ναι η Ελλάδα μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της.




Αθήνα  11  Φεβρουαρίου  2013.

Ναι η Ελλάδα μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της.

Με τα εγκαίνια του 3ου κατά σειρά «Αλληλέγγυον», αυτού της Παλλήνης, (Λεωφ. Λαυρίου 13 και Υγείας, τηλ. 2106040155) συνεχίζεται σταθερά και αποτελεσματικά η προσπάθεια του Συνεταιριστικού Δικτύου Ελληνικών Παντοπωλείων «Αλληλέγγυον», να αποδείξει πως η Ελλάδα, μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της.

Μιλώντας στους φίλους και μέλη  του «Αλληλέγγυον» αλλά και του Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας «Πατριωτικό Μέτωπο», ο Πρόεδρος των δύο αυτών φορέων Σταύρος Βιτάλης, υπενθύμισε πως «το Αλληλέγγυον, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ. Είναι η ανάγκη που γεννήθηκε από δύσκολες και σκοτεινές εποχές που βιώνουμε, να γυρίσουμε στο μπακάλικο της γειτονιάς, με δίκαια εμπορική πρακτική και κυρίως ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ».

Να υπενθυμίσουμε πως οι αρχές που διέπουν τα Παντοπωλεία «Αλληλέγγυον» (και οι οποίες από μόνες τους είναι σαφής απόδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και έντιμης πρακτικής), είναι:

·                     Διατίθενται μόνο απόλυτα ελεγμένα από το δίκτυο ελληνικά προϊόντα.

·                     Ειδικά στα αγροτικά είδη διατροφής, τα προϊόντα ελέγχονται στον τόπο της παραγωγής τους.

·                     Σε όλα τα προϊόντα αναγράφεται η τιμή αγοράς και η τιμή πώλησης τους.

·                     Το ποσοστό το οποίο προστίθεται πάνω στις τιμές των προϊόντων, είναι μόνο το ύψος των λειτουργικών εξόδων (ρεύμα, νοίκια, μεροκάματα κλπ).

«Σε μια χώρα που παράγει τα ποιοτικότερα προϊόντα στην υφήλιο, είναι απαράδεκτο να μας ελέγχουν τα Liddl, τα Carfur, τα  Praktiker, ταIkea, τα Makro και οι λοιπές πολυεθνικές που γαντζώθηκαν στο σβέρκο του ελληνικού Λαού, διευθύνοντας δυστυχώς και τις τύχες μας», τόνισε ο κ. Βιτάλης. Και υπογράμμισε: «Γνωρίζω πως πολεμούν το πνεύμα του Αλληλέγγυον. Προσπαθούν με κάθε μέσο, με κλώνους του Αλληλέγγυον, με κομματικά δεξιά και αριστερά μαγαζιά, κινήματα… πατάτας, ψευδοκοινωνικά παντοπωλεία και ουρές ζητιανιάς, να μετατρέψουν αυτόν τον δυστυχισμένο Λαό, από «εκπαιδευμένο μπαταχτσή, σε εκπαιδευμένο ζήτουλα». Δεν θα τους περάσει όμως. Αυτόν τον Λαό, που με όλα τα στραβά και τα ανάποδά του, παραμένει ο ωραιότερος Λαός του κόσμου. Αυτόν λοιπόν τον Λαό, 3.000 τώρα, δεν έφαγαν τα λιοντάρια. Δεν θα τον φάνε τα σκουλήκια

Σας καλώ όλους – ολοκλήρωσε ο Πρόεδρος του Αλληλέγγυον – να γίνεται αγγελιοφόροι της προσπάθειας αυτής. Τα μεγάλα κανάλια, δεν πρόκειται να προβάλλουν το Αλληλέγγυον γιατί πολύ απλά, προωθούν με ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις, τα προϊόντα/δηλητήρια/μεταλλαγμένα των πολυεθνικών. Είναι λοιπόν η ώρα της δικής μας ευθύνης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, παίρνοντας εμείς ο Λαός την υπόθεσή μας στα χέρια μας. Μπορούμε να αποδείξουμε πως η Ελλάδα, μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της».

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών: 
Διδυμοτείχου 15-17, 
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr 
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου