Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ-ισόβια πρότεινε ο Εισαγγελέας για τον Παπαγεωργόπουλο!


http://www.kourdistoportocali.com/articles/18862.htm


Ένοχος κρίθηκε πριν από λίγο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο πρώην δήμαρχος ΘεσσαλονίκηςΒασίλης Παπαγεωργόπουλοςγια την υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου. O Εισαγγελέας πρότεινε ισόβια!

Σύμφωνα με την απόφαση ο δήμαρχος γνώριζε για την υπεξαίρεση ενώ ηθικός αυτουργός της υπεξαίρεσης ήταν ο στενότερος του συνεργάτης Μιχάλης Λεμούσιας ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση «αναζήτησε μία πηγή χρημάτων με πρόσχημα την οικονομική ενίσχυση τη δημοτική της παράταξης Παπαγεωργόπουλου». 

«Εστησαν μηχανή υπεξαίρεσης. Εφταναν στα χέρια του χρήματα αλλά δεν ήθελε να γνωρίζει την προέλευσή τους» είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου ο οποίος ανακοίνωσε την ενοχή του Παπαγεωργόπουλου για άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεση δια παραλείψεως. Το ύψος της υπεξαίρεσης προσδιορίστηκε από το δικαστήριο σε περίπου 18.000.000 ευρώ. Ο στενότερος συνεργάτης του Παπαγεωργόπουλου κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία σε υπεξαίρεση. 

«Η διοίκηση του γενικού γραμματέα βρίθει παρατυπιών και παρανομιών» είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναφερόμενος σε καθεστώς αδιαφάνειας κατά τη διάρκεια της διοίκησης Παπαγεωψργόπουλου. «Τρία τουλάχιστον οικονομικά σκάνδαλα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου» είπε χαρακτηριστικά. Σε λίγη ώρα αναμένεται να αποφασιστεί το ύψος της ποινής που θα επιβληθεί στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου