Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Πλούτισαν αυτοί που λήστεψαν την Ελλάδα, καταστράφηκαν όσοι την εμπιστεύθηκαν. Σιωπή από τα ΜΜ”Ε” για την πορεία των μικροομολογιούχων.


http://olympia.gr/2013/02/09/%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC/

Το μεγαλύτερο έγκλημα, η μεγαλύτερη αλητεία των “τεχνοκρατών”. Πλούτισαν τα vulture funds του ΔΝΤ, καταστράφηκαν οι τίμιοι επενδυτές που έκαναν το λάθος να εμπιστευθούν την ίδια τους την χώρα και να πάρουν ομόλογα της. Ληστεία – καρμπόν με το χρηματιστήριο, από την ίδια συμμορία. Ομερτά των ΜΜ”Ε” που συνήργησαν στο έγκλημα μπροστά στις κινητοποιήσεις αυτών των ανθρώπων. Ο μόνος τρόπος να επανέλθει η αξιοπιστία της χώρας, είναι να τελεσφορήσει η έρευνα Πεπόνη για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη και να τεκμηριωθεί η καταδολίευση της υπαγωγής στο ΔΝΤ. Μέχρι πρότινος, αυτό θα φάνταζε αδύνατο. Τώρα, κάτι γίνεται. Το σύστημα των απατεώνων όμως δεν θα εγκαταλείψει εύκολα τα πλούτη και την εξουσία που δολίως απεκόμισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου