Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ηθικοί αυτουργοί> Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος.


http://www.kourdistoportocali.com/articles/18238.htm

Από τον Βασίλη Μπόνιο



Oι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης είναι ηθικοί αυτουργοί του άγριου ξυλοδαρμού των φερόμενων μελών των "Πυρήνων της Φωτιάς". 
Τα καλόπαιδια της αστυνομίας του Δένδια που ψηφίζουν μαζικά "Χρυσή Αυγή" έβγαλαν όλη τη μαγκιά τους στους συλληφθέντες από τους οποίους ο μεγαλύτερος είναι μόλις 25 χρόνων. Αφού τους σάπισαν στο ξύλο, τους παρέδωσαν στην συνέχεια στους Γεραφάντηδες και τους Λιάτσους της παρα-κρατικής τηλεόρασης των φαύλων προσλήψεων. Το κρόουλ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ έσπευσε να σημειώσει "φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου" κάτω από τη φωτογραφία του νεαρού Ρωμανού-μόλις 20 χρόνων.
Αυτή η προβοκάτσια των Γεραφέντηδων και των Θωμόπουλων συμπίπτει με την αποκάλυψη του Φουαντ αλ Ζαγιατ στην Γιάννα Παπαδάκου σύμφωνα με την οποία η ελληνική Δικαιοσύνη δεν τον είχε ποτέ καλέσει να καταθέσει για τις μίζες που μοίραζε στις εγχώριες πολιτικές συμμορίες. Σημειώνουμε ότι οι Βενιζέλος-Λοβέρδος ήταν οι υπερασπιστές των Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου στην περίφημη Εξεταστική την οποία έσπευσε με την ψυχή στο στόμα να την κλείσει ο γραφικός Τραγάκης ενώ σήμερα ο Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στη φυλακή.
Καλούμε τον συγκυβερνήτη Βενιζέλο ο οποίος πριν δυο χρόνια τιμούσε με την παρουσία του την αποφοίτηση της κόρης του από την Νομική Θεσσαλονίκης να μας πει εάν είναι περήφανος,σαν πατέρας και πολιτικός, για την στραπατσαρισμένη μούρη του 20χρονου από τους άνδρες της αστυνομίας της οποίας και ο ίδιος ηγείται. Τον καλούμε να μας πει εάν είναι περήφανος και συνειδησιακά εφησυχασμένος από την συμβολή του στην τότε απαλλαγή Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου. 
Αλήθεια κε Βενιζέλο, ποιος είναι πιο επικίνδυνος τρομοκράτης: O 20χρονος Ρωμανός που είδε τον συμμαθητή του Γρηγορόπουλο να πέφτει νεκρός από τις σφαίρες του Κορκονέα η μήπως οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης και οι πολιτικοί τους προιστάμενοι οι οποίοι παρείχαν επί δεκαετίες ασυλία στα πολιτικά καθάρματα που ήταν βουτηγμένα σε πάσης φύσεως μίζες και τα οποία μας έφτασαν ως εδώ και τώρα πλέον η κοινωνία βρίσκεται μια ανάσα από το αιματοκύλισμα;
Μας ενδιαφέρει η απάντηση Βενιζέλου μια και οι Σαμαράς και Κουβέλης είναι εκτός συναγωνισμού. (Ο Κουβέλης είναι ένας θλιβερός κωλοτούμπας, ένας κοσμικός πάστορας, ανάξιος λόγου.)
Καλούμε λοιπόν τον Βενιζέλο να μας πει αν είναι περήφανος για την εικόνα της κυβέρνησής του στα πρόσωπα των 3 αυτών παιδιών που θα μπορούσαν να είναι και δικά του παιδιά.
Όσο για τον Δένδια ο οποίος πιστώνεται αυτό το σπουδαίο έργο των ξυλοδαρμών και βασανιστηρίων θα τον αφήσουμε στο έλεος του χρόνου, ο οποίος και σοφός και πανδαμάτωρ είναι.
Η ζωή η ίδια μεριμνά για την απόδοση Δικαιοσύνης με τον τρόπο της. Καμία ένορκη διοικητική εξέταση δεν πρόκειται να βγάλει στην επιφάνεια τους φυσικούς αυτουργούς του ξυλοδαρμού-όλοι τους κρύβονται πίσω από ζαρτινιέρες.
Σε μια Ελλάδα τίγκα στους χαφιέδες δεν θα εκπλαγούμε αν πολύ σύντομα δούμε στο Athens Indymedia  τα πρόσωπα των αστυνομικών δραστών του ξυλοδαρμού στους συλληφθέντες.
Σ΄αυτή εδώ το καταραμένο οικόπεδο η μυρωδιά της αιθαλομίχλης μπερδεύεται πλέον μ΄εκείνη του αίματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου