Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. ΚΑΤΙ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ...


http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12175:2013-02-28-11-17-22&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2strateuma-logo

Χωρίς να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις, αποσύρθηκε για να κατατεθεί και πάλι την προσεχή εβδομάδα, η τροπολογία 84 βουλευτών της ΝΔ για την επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.
Η τροπολογία είχε κατατεθεί στην κύρωση συμφωνίας Ελλάδας-Νιγηρίας, προκειμένου αυτή να κατατεθεί στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αν και σύμφωνος με το περιεχόμενο άφησε αιχμές ότι η τροπολογία εντάσσεται σε μικροκομματικό σχεδιασμό, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να έχει κατατεθεί στην πρόταση νόμου που έχει υποβληθεί από το κόμμα του για την ιθαγένεια.
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της θεωρεί την τροπολογία αυτή μικρόψυχη και φοβική και δεν μπορεί να την αποδεχθεί, ενώ αντίθετος δήλωσε και ο Γιώργος Κυρίτσης από τη ΔΗΜΑΡ.
Τέλος, ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε σύμφωνος με τη τροπολογία και κατήγγειλε ότι αποσύρθηκε, όχι για να τηρηθεί το γράμμα του Κανονισμού της Βουλής, αλλά οι μικροκομματικές σκοπιμότητες διότι «ο πρωθυπουργός άγεται και φέρεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου