Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11593:2013-02-16-19-34-41&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

anakopi-xaratsi

Πώς να κινηθείτε μόλις σας έρθει το "μπλε χαρτάκι" της εφορίας. ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ.
Η εφημερίδα "Το ΧΩΝΙ" στο αυτριανό τεύχος της σας καθοδηγεί πώς να κάνετε ανακοπή στο χαράτσι. Λέει λοιπόν: Προσφύγετε κατά της βεβαίωσης. Διεκδικήστε την κατάργηση της οφειλής. Δε μπορούν να σας κάνουν κατάσχεση μέχρι να βγει η απόφαση. Διαβάστε ακόμη Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή.
- Πώς να καταθέσετε την προσφυγή μόνοι σας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με έξοδα δικηγόρου
- Πώς να διεκδικήσετε να μη χρεωθείτε ούτε το δικαστικό παράβολο
- Ποιο νόμο θα επικαλεστείτε
- Τι θα γράψετε στην προσφυγή
- Ποιες είναι οι προθεσμίες
Ισως δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγµα της ξεδιαντροπιάς των κυβερνήσεων όλων των τελευταίων ετών (Παπανδρέου, Παπαδήµος, Σαµαράς) από το χαράτσι. Οι ίδιοι που µας ρίχνουν στάχτη στα µάτια ότι θα χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή και θα υποχρεώσουν τους έχοντες και κατέχοντες να σηκώσουν τα βάρη ανάλογα µε τις δυνατότητές τους, οι ίδιοι -όχι µόνο δεν κάνουν τίποτα από αυτά, αλλά- µε τον πιο αδίστακτο τρόπο, οδηγούν τον ελληνικό λαό ολοένα και πιο βαθιά στη φτώχεια και την πείνα, τον σπρώχνουν καθηµερινά στην αυτοκτονία.
Με µαφιόζικα κόλπα όπως το χαράτσι της ∆ΕΗ, που πλήττουν αδιάκριτα όλους τους Ελληνες -φορολογώντας απλά την ύπαρξη ενός ακινήτου, το οποίο κάλλιστα µπορεί να µη φέρνει κανένα εισόδηµα στην οικογένεια- θέλησαν να υποχρεώσουν ακόµη και γονείς να στερήσουν το φαγητό από τα παιδιά τους, για να µη µείνουν χωρίς φως και θέρµανση.
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου