Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ>Ο Ιταλός πρόεδρος ακύρωσε το δείπνο με τον Σταίνμπρουκ μετά την προσβολή!


http://www.kourdistoportocali.com/articles/18893.htm



Ο Ιταλός πρόεδρος Ναπολιτάνο ακύρωσε προγραμματισμένο δείπνο με τον ηγέτη του SPD Στάινμπρουκ λόγω δηλώσεών του για το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ιταλός πρόεδρος Τζόρτζο Ναπολιτάνο ακύρωσε ένα προγραμματισμένο δείπνο με τον υποψήφιο καγκελάριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας Πέερ Στάινμπρουκ μετά την δήλωση που έκανε ο κεντροαριστερός πολιτικός αποκαλώντας «κλόουν» τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον κωμικό ηθοποιό Πέπε Γκρίλο, ο οποίος στράφηκε στην πολιτική.

Ένας εκπρόσωπος του Στάινμπρουκ είπε ότι ο Ναπολιτάνο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία, ακύρωσε ένα δείπνο που επρόκειτο να του παραθέσει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα στο Βερολίνο.

Ο εκπρόσωπος είπε επίσης πως ο Στάινμπρουκ αντιλαμβάνεται τους λόγους που οδήγησαν τον Ναπολιτάνο στην απόφαση να ακυρώσει το δείπνο.

Ο Στάινμπρουκ είπε σε μια δημόσια συγκέντρωση του SPD αργά χθες ότι «σε ένα ορισμένο βαθμό», του «προκάλεσε φρίκη» το γεγονός ότι «δύο κλόουν κέρδισαν» τις εκλογές στην Ιταλία, κάνοντας σαφές ότι αναφερόταν στον Μπερλουσκόνι και στον Γκρίλο, «δύο λαϊκιστές» πολιτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου