Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΜΕ ΜΗΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11675:2013-02-18-16-26-35&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

xarishs

Η αντιτρομοκρατική έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες δύο αναζητούμενων ως εμπλεκομένων στο αντάρτικο πόλης με τη Συνωμοσία των Πυρήνων. Ο ένας εκ των δύο είναι γιος του συνδικαλιστή της ΠΟΕ ΟΤΑ, Γιώργου Χαρίση(προσκείμενου στο ΠΑΣΟΚ ή στο ΣΥΡΙΖΑ)και δεξί χέρι του συνδικαλιστή  Θ.Μπαλασόπουλου. Η μητέρα του πρώτου των αναζητούμενων είναι η κ.Ουρανία Πούλου, στενή συνεργάτιδα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Γ.Δραγασάκη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για:
ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και
απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Πρόκειται για τους:
Α) ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα
ntalios
Β) ΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. Ο δευτερος που δεν το γραφει το αρθρο σας αλλα το επισημαινει η ανακοινωση της αστυνομιας ειναι γιος αποστρατου αξιωματικου οπως και ο νεκρος Φουντας....
    Να τα λεμε ολα και να μην αναμασαμε οτ μας βολευει ρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου