Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ "ΖΟΥΜΙ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ



http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12170:ayto-----------qq------&catid=8:2012-02-11-12-50-51&Itemid=8

foto-drasti-giannena


Δολοφόνησε τον φίλο του επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει τη δόση του- ηρωίνη και κάποια χρήματα από το πατρικό του σπίτι όπου τον φιλοξενούσε επί 20 ημέρες.
Η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε τη φωτογραφία του δράστη, που μεταφέρεται με χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα. Αυτός λοιπόν είναι ο φονιάς σε ένα από τα ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα που θα γραφεί στην ιστορία των εγκληματικών χρονικών της χώρας. Μικρόκοσμος βουτηγμένος στα πάθη και την ανομία.
Σύμφωνα με την απολογία του, μαζί με το θύμα και μία γυναίκα που συνελήφθη, έκαναν χρήση ναρκωτικών. Ο δολοφόνος άρχισε να τσακώνεται με το θύμα, επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει ηρωίνη και λεφτά. Ο καβγάς άναψε για τα καλά και κάποια στιγμή, ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές στα πόδια και μία στο μάτι τον άτυχο άντρα και τον σκότωσε.
Αμέσως μετά άρχισε να πολτοποιεί το πτώμα με μπαλτά και βαριοπούλα. Τα μικρά κομμάτια, όπως είπε στους αστυνομικούς, τα πέταξε σε βόθρο και τα μεγάλα τα έβρασε!
Στη συνέχεια πήρε και πάλι μπαλτά και βαριοπούλα και έκοψε σε μικρότερα κομμάτια το τεμαχισμένο και βρασμένο πτώμα. Εκείνα που ήταν μικρά τα πέταξε σε βόθρο και τα υπόλοιπα τα έριξε στον Άραχθο ποταμό.
Όπως είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος, φρόντισε να σκουπίσει τα ίχνη αίματος στην περιοχή και απομακρύνθηκε για να αποφύγει τη σύλληψη. Επιπλέον έκαψε τόσο τα δικά του ρούχα, όσο και τα ρούχα που φορούσε το θύμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου