Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Aποκάλυψη> Οδό διαφυγής μετ΄επιστροφής αναζητά ο Σαμαράς. Η βίαιη επιστροφή στη δραχμή


http://www.kourdistoportocali.com/articles/18694.htm



Με το μυαλό στην“επόμενη μέρα” ο Αντώνης Σαμαράςκαθώς διαπιστώνει ότι οι πιθανότητες να κερδίσει το στοίχημα μειώνονται ασφυκτικά.
Η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και μόνο τον Ιανουάριο η στέρηση εσόδων ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια ευρώ.
Η φορολογική δεινότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί -και με το πιστόλι στον κρόταφο αν μας απειλούσαν οι φοροεισπράκτορες του Στουρνάρα πάλι ούτε το σάλιο μας δεν θα είχαν λαμβάνειν.
Μάλιστα κάποιοι πίσω από την ανεξήγητη ανοχή των δανειστών μας απέναντι σε ζητήματα όπως οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, οι αποκρατικοποιήσεις και οι μεταρρυθμίσεις εκτιμούν ότι βρίσκεται η ειλημμένη απόφαση των εταίρων να μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη το β’ εξάμηνο του 2014.
Για το λόγο αυτό ο Σαμαράς πυκώνει τις επαφές του με τα κομματικά στελέχη ενόψει της επόμενης μέρας-βλέπε ραντεβού με Μειμαράκη στην ταβέρνα "Ο Βασίλης" της Κηφισιάς.
Ο σημερινός πρωθυπουργός σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έχει την τύχη του ΓΑΠ και αναζητεί“οδό διαφυγής” η οποία θα του επιτρέψει να επιστρέψει με νέο κόμμα το οποίο που θα επιχειρεί να αγκαλιάσει τον χώρο της κεντροδεξιάς.
Το ζήτημα για τον Σαμαρά είναι να μην τον προλάβουν οι εξελίξεις και μείνει η χώρα στα χέρια του. Γι αυτό και η προετοιμασία για την πιθανή επιστροφή στη δραχμή πρέπει να γίνει με πρωτοβουλία της κυβέρνησης και όχι κατ΄απαίτηση των δανειστών μας! Τουλάχιστο ας προετοιμάσουμε σωστά και οργανωμένα τη κηδεία μας ώστε να έχουμε ελπίδες για την Δευτέρα Παρουσία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου