Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΙΝΚΑ-ΔΤ 391 11.02.2013: Τα ίδια Παντελάκη μου ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ


ΙΝΚΑ-ΔΤ 391 11.02.2013

Τα ίδια Παντελάκη μου ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ
EVIMA γιατί δεν μας έκανες και μαζί μας EVIVA
Το χάος αυτό δεν είναι δημιουργικό κύριε Προβόπουλε.
Το χάος αυτό δεν είναι δημιουργικό κύριε Υπουργέ της Οικονομίας και κύριε Υπουργέ της Ανάπτυξης.
Η EVIMA λέει πως η απόφασή σας είναι με μπηχτή των ανταγωνιστών της, και ξέρουμε πως ο χώρος των Ασφαλιστικών εταιριών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΩΝ.
Το ΙΝΚΑ ξέρει ότι στον τρελό χορό των προμηθειών από τα ασφάλιστρα και που τα τοποθετούν, τις προμήθειες εννοούμε που τις διανέμουν όχι τα ασφάλιστρα, διαγκωνίζονται πολίτες και πολιτικοί, αφού τα ποσά είναι τεράστια και άκοπα και μπορεί να τα διαθέσει ο πράκτορας όπου θέλει αυτός.
Εκεί τώρα υπάρχει η λακκούβα, που αν δεν δώσει εκεί που πρέπει και εκεί που τα περιμένουν οι παράγοντες που λυμαίνονται τον καρπό της δουλειάς των ασφαλιστών, θα τον βάλουνε εκείνοι που τα περιμένουν στην λακκούβα και άντε να λέει ότι θέλει μετά η κάθε EVIMA.
Η κατακεφαλιά του κου Προβόπουλου με το κλείσιμο της EVIVA σήμερα, όπως και η μετατροπή του Τ3 σε Τ11 τότε με τους κ.κ. Πάγκαλο Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου, είναι και η μοναδικότητά του ίδιου ως ανώτατου άρχοντα δίκην ανελέγκτου Βασιλέως.
Τα αποτελέσματα του ανελέγκτου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι το μοιραίο φονικό όπλο εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων φυσικά.
Δεν δεχόμαστε πως δεν το έβλεπε ενώ ωρίμαζε αυτό που ανακοίνωσε για την EVIMA.
Όπως δεν δεχόμαστε ότι δεν το έβλεπε αυτό που ακολούθησε την απόφαση της μετατροπής του Τ3 σε Τ11, το γκρέμισμα στον ΑΔΗ των ουράνιων spreads της Ελλάδας. Το ΙΝΚΑ κατάθεσε μηνυτήρια αναφορά για το Τ1 σε Τ11 και την πήραν στην βουλή με ερώτηση και την έβαλαν στην βιβλιοθήκη. Αυτά γίνονται.
Καταγγέλλουμε δυνατά το απαράδεκτο χάος της ‘‘ξένης για τους Έλληνες’’  Τράπεζας κατ όνομα της Ελλάδος.
Καταγγέλλουμε δυνατά και ζητούμε να γίνει Ελληνική η κατ όνομα Τράπεζα της Ελλάδος.
Καταγγέλλουμε την αγρανάπαυση των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης για την έκφανση κάτω από την μύτη τους φαινομένων όπως αυτό της EVIMA.
Ζητούμε από τους αρμόδιους Εισαγγελείς να διατάξουν και να ενεργηθεί έρευνα και δίκη για τις παραλείψεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος του Υπουργού Οικονομίας και του Υπουργού Ανάπτυξης.
Είναι ώρα να σταματήσουν να βγαίνουν οι κομπίνες και οι απάτες από στικάκια του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου