Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη ανάσταση Παναιτωλικός, 2-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα!


http://www.agriniopress.gr/panaitolikos/17908-nikipanai-apollon

Τέλος στο αρνητικό σερί του 2013 έβαλε ο Παναιτωλικός με την παλληκαρήσια και δίκαιη νίκη του στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα με 2-0
Ο Παναιτωλικός μεταμορφωμένος και παίζοντας με δύναμη και πάθος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κατάφερα να κερδίσει τον αντίπαλό του, ο οποίος πριν από το παιχνίδι είχε δέκα βαθμούς διαφορά από την ομάδα του Αγρινίου. Ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε από την αρχή τους νεοαποκτηθέντες Μπελόν και Σίσιτς δίνοντας μεγαλύτερη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της ομάδας . Επίσης με την τοποθέτηση του Μελισσά στο αριστερό άκρο της ομάδας περιόρισε τον επικίνδυνο Φαρινόλα και έδωσε ύψος στην άμυνά του.
Με καθαρά αμυντικά χαφ του Τζούνιορ και Σφακιανάκη ο Παναιτωλικός ήλεγξε τον χώρο του κέντρου και ήταν ιδιαίτερα απειλητικός με τους Φαβάλι, Σίσιτς και Μπελόν, όταν είχαν την κατοχή της μπάλας. Πολύ καλή η παρουσία του Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος εκτός από το γκολ που πέτυχε έδωσε μάχες, κέρδισε πολλά φάουλ, ενώ ο διαίτης του αρνήθηκε και καθαρό πέναλτι στο 8΄.
Ήτα μια νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Παναιτωλικού που δείχνει να αξιοποιεί το πλούσιο ρόστερ του, το οποίο βρίσκονταν σε παρατεταμένο λήθαργο.
Παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός βρίσκεται ακόμα μακριά από τις πρώτες θέσεις δείχνει με την νίκη, αλλά κυρίως με την εμφάνισή του ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να ξανακερδίσει τον τίτλο του φαβορί. Η νίκη αυτή δεν πρέπει σε  καμία περίπτωση να αφήσει να περάσουν απαρατήρητα τα δυο σοβαρά λάθη του διαιτητή Βαλιώτη από την Λάρισα , ο όποιος αρνήθηκε δυο κραυγαλέα πέναλτι στους φιλοξενούμενους  που έγιναν σε βάρος του Μπόγιοβιτς και του Μπελόν, ένα σε κάθε ημίχρονο.
Η νίκη του Παναιτωλικού θα πάρει αξία αν αξιοποιήσει την έδρα του η οποία αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας τα δυο επόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει Τετάρτη και Δευτέρα με τα  οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος.
Η ομάδα δείχνει ότι έχει πλέον το μέταλλο και την ψυχολογία να το κάνει. Η βοήθεια του κόσμου στα δυο επόμενα ματς , όπως έγινε και σήμερα στην Ριζούπολη είναι αναγκαία και ουσιαστική.

ANAΛΥΤΙΚΑ
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90+2 Μύγας αντί Σίσιτς για τον Παναιτωλικό
Ο Παναιτωλικός κρατά με άνεση την μπάλα στα πόδια του και το σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι πλέον με δέκα παίκτες και με δύο γκολ πίσω δεν νιώθουν πως μπορεί να αλλάξει η μοίρα της αναμέτρησης.
83' Ιορδανίδης αντί Μπελόν για τον Παναιτωλικό
82' ΓΚΟΛ 0-2 Ωραία αντεπίθεση του Παναιτωλικού με τον Φαβάλι να ανοίγει δεξιά στον Αραμπατζή που έκανε την σέντρα και ο Κούσας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
80' Ντιαλό αντί Καραμαλίκη για τον Απόλλωνα
78' σουτ του Σίλβα Τζούνιορ από τα όρια της περιοχής φεύγει έξω από τα δοκάρια του Απόλλωνα
76' Ο Μανιάς έκανε το κοντρόλ στην περιοχή, έκανε την προσπάθεια, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια του Τακίδη
73' Κουτσοσπύρος αντί Μπόγιοβιτς για τον Παναιτωλικό
Αρκετά δυνατό παιχνίδι, με μονομαχίες ιδιαίτερα στο κέντρο και τον Απόλλωνα να κάνει περισσότερες επισκέψεις στην περιοχή, με ελάχιστες όμως φάσεις.
70' σέντρα του Κιάσσου, κεφαλιά του Μανιά με δυσκολία απέκρουσε ο Τακίδης
Ο Απόλλων προσπαθεί να επιστρέψει στο ματς, να πάρει χώρο παρότι παίζει με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο.
54' κίτρινη κάρτα για τον Τσεμπερίδη του Απόλλωνα
47' σέντρα του Κιάσσου, ανάποδο ψαλίδι στην περιοχή του Καραμαλίκη, αλλά η μπάλα δεν είχε δύναμη
46' Φαρινόλα αντί Τσιλιγκίρη για τον Απόλλωνα

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 
45+1 εκτέλεση φάουλ από τον Σίσιτς, η μπάλα περνά λίγο πάνω από την εστία του Απόλλωνα
45' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Δεληζήση του Απόλλωνα που σταμάτησε με φάουλ τον Φαβάλι ενώ ήταν τελευταίος παίκτης.
43' σουτ του Μανιά από το ύψος της περιοχής κοντράρει σε παίκτες του Παναιτωλικού, αλλά η μπάλα χτυπά στο σώμα του Μελισσά. Παίκτες και εξέδρα ζητά πέναλτι.
36' κίτρινη κάρτα στον Μανιά για τον Απόλλωνα
Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει, ο Απόλλων προσπαθεί να ανέβει, ο Παναιτωλικός έχει βρει χώρο, αλλά οι βαθιές μπαλιές του Φαβάλι βγάζουν τον Μπόγιοβιτς στο αριστερό άκρο που δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάποια φάση. 
23' αντεπίθεση του Απόλλωνα με τον Καραμαλίκη που κερδίζει τις πρώτες κόντρες, αλλά στη συνέχεια τον κόβει με ωραίο τάκλιν ο Μελισσάς
21' ΓΚΟΛ 0-1 εκτέλεση φάουλ από τον Φαβάλι από αριστερά, ο Μπόγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Αρκετά δυνατό παιχνίδι, με ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά χωρίς φάσεις για τις δύο πλευρές.
17' κίτρινη κάρτα στον Φαβάλι για μαρκάρισμα στον Ντόε
10' κόρνερ του Χιντζίδη, κεφαλιά του Δεληζήση πέρασε πάνω από τα δοκάρια
Ενταση στην περιοχή του Απόλλωνα, όταν ο Μπόγιοβιτς έπεσε στην περιοχή και ο Κιάσσος αντέδρασε και ήρθαν στα χέρια. Ο διαιτητής έδειξε κίτρινες κάρτες στον Κιάσσο, τον Μπόγιοβιτς και τον Μελισσά.
5' εκτέλεση φάουλ από τον Κιάσσο από 35 μέτρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Τακίδης μπλόκαρε μέσα από την εστία, αλλά με τα χέρια έξω από την γραμμή.
Περισσότεροι από 600 οπαδοί του Απόλλωνα είναι στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
150 οπαδοί του Παναιτωλικού είναι στην θύρα 6 του γηπέδου της Ριζούπολης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πέταξαν κανογόνα και λευκές κορδέλες.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κιάσσος, Χιντζίδης, Ντόε, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης (46' Φαρινόλα), Καμαρά, Καραμαλίκης, Μπάρκογλου, Μανιάς
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Μελισσάς, Σίλβα Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Μπελόν, Σίσιτς, Μπόγιοβιτς (73' Κουτσοσπύρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου