Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Έλλη Στάη: Από το 1983, όταν έχει αναδουλειές, το «κακό» δημόσιο είναι πάντα εκεί


http://www.periodista.gr/index.php/medias/item/1813-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-1983-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%AFΗ Έλλη ΣτάηΗ Έλλη Στάη
“ Εκτός από ... σκληρή απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, ήταν και μεροληπτική απέναντι στους απεργούς του ΜΕΤΡΟ. Και δεν κάνει. ”
Ο Καναλάρχης
Παρακολουθώντας την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη ΝΕΤ κανείς, δεν ήταν δύσκολο να διακρίνει την εύκολη ταύτιση της Έλλης Στάης με τις κυβερνητικές θέσεις. Δεν θα πω ότι φέρθηκε "σκληρά" στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διότι αυτή είναι δουλειά της. 

Όμως, εκείνο που είπε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης "και ποιος σας είπε ότι δεν θα το κάνει" αναφερόμενη στον πρωθυπουργό και στην τρικομματική κυβέρνηση, ήταν κάπως ενοχλητικό. Ίσως αυτή της η στάση να εξηγείται από το γεγονός ότι πρόσφατα συναντήθηκε, όπως λέγεται και γράφεται, με τον Αντώνη Σαμαρά, με σκοπό να ανανεώσει τη σύμβασή της (Διαβάστε ΕΔΩ)

Ακόμη πιο ενοχλητική ήταν η στάση της κυρίας Στάη απέναντι στους απεργούς του Μετρό, ιδιαίτερα δεν αν σκεφτεί κανείς ότι και η ίδια πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από τα δικά μας χρήματα. Μάλιστα δήλωσε ότι επιθυμεί να είναι "αρωγός" στους κοινωνικούς αγώνες, αλλά όταν ο Αλέξης Τσίπρας την κάλεσε στα μπλόκα των αγροτών, άλλαξε συζήτηση. Η Νέα Υόρκη, όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του ιδρύματος Ωνάση, άλλωστε, όπως είναι γνωστό, είναι πιο κοντά από την Λάρισα.

Και μιας και είπαμε για το ελληνικό δημόσιο: Από πότε την πληρώνουμε την κυρία Στάη, η οποία είναι υπέρ του ενιαίου μισθολογίου και όπως φάνηκε ξεκάθαρα εναντίον των απεργών και των δίκαιων αιτημάτων τους. 

Δεν θα γράψω σχετικά με το βιογραφικό της. Το αφήνω για αργότερα. Εκείνο που θα παραθέσω ως στοιχείο είναι ένα βίντεο από το 1983, όταν παρουσίαζε τις ειδήσεις στη δημόσια τηλεόραση, πριν μετακινηθεί και ξαναγυρίσει και ξανά και ξανά ... Αλλά ακόμη και στις αναδουλειές, αυτό το καημένο το δημόσιο είναι εκεί για να περιμένει την κυρία Στάη και να της εξασφαλίζει το μηνιάτικο. 

Και να φανταστεί κανείς ότι το 1983 ήμουν μόλις δύο ετών. Και σήμερα είμαι 32. 

Δείτε το video.

Σχετικά Άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου