Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«ΣΚΑΕΙ» ΟΜΟΛΟΓΟ 44 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΥΦΩΝΑ ΝΕΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10842:2013-01-31-09-45-50&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

troika-elliniki2
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
«ΣΚΑΕΙ» ΟΜΟΛΟΓΟ 44 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!
του Μάκη Βραχιολίδη
Είναι εχθροί της Πατρίδος και το παίζουν σωτήρες. Ετοιμάζονται να πάρουν νέα-εξοντωτικά μέτρα σε βάρος του λαού, που θα τον αποτελειώσουν! Και τα κρύβουν –προς το παρόν- λέγοντας ότι «εάν υλοποιήσουμε επακριβώς το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, δεν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλα μέτρα». Πρόκειται περί μίας ακόμη απάτης. Γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, γνωρίζουν ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, αλλά εξαπατούν ενσυνείδητα τον λαό, ενδιαφερόμενοι πώς θα προστατέψουν τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των Τραπεζών! Είναι υποτελείς τους.

Και με υπουργικές υπογραφές μάλιστα! Στο τεύχος της 29ης Νοεμβρίου 2012 της «Ε.Ω.» το αποκαλυπτικό-αποκλειστικό ρεπορτάζ μας με τίτλο «ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ», αποδείκνυε του λόγου το αληθές. Διαβάστε εδώ:

 ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

 

Ξαναθυμίζουμε ένα από τα περιβόητα ΦΕΚ με την υπογραφή του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Σαχινίδη και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου: «3. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 511, 23 Απριλίου 2010: «...Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.117.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6762 του ίδιου ΦΕΚ επαναλαμβάνεται το παραπάνω άρθρο, ενώ στη σελίδα 6763 του ίδιου ΦΕΚ, διαβάζουμε: «ΙV: Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.500.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6765 το ποσό που θα επιβαρύνει το Δημόσιο ανέρχεται στα 2.300.000.000 !!! Λες και είναι... μαρουλόφυλλα πέφτουν τα δισεκατομμύρια ευρώ κόστη, πάνω στις πλάτες του λαού»! 

 

Έδωσαν εγγυήσεις 233 δισεκατομμυρίων ευρώ στις Τράπεζες, προκειμένου  αυτές να τα διοχετεύσουν στην πραγματική οικονομία, με την προϋπόθεση ότι αυτά θα επιστραφούν στο Δημόσιο! Οι ίδιοι οι πολιτικοί μας ταγοί (αυτοί που το παίζουν σωτήρες), την ώρα που έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες, προέβλεπαν ότι σε περίπτωση που δεν θα πλήρωναν το χρέος τους, αυτό θα πέσει στις πλάτες του λαού!!!

Γιατί όμως θα μας επιβάλουν νέους φόρους και για ποιο λόγο;
Διαβάστε τη συνεχεια, εδώ:

TA ΝΕA ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤA ΜΕΤΡA...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου