Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ "ΤΑΙΡΙ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΕΚΒΙΑΣΗΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ "ΔΕΜΕΝΟΥΣ". ΤΟ MAKELEIO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9013:-qq-qq-makeleio-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2xeirdopedes-euro2

Εδώ και καιρό κάνουν τις "βρώμικες" δουλειές. Ο κόσμος το χει τούμπανο.
Σε καθημερινή βάση υφαίνουν στον αργαλειό της εκβίασης. Απειλώντας, "μαστορεύουν" στα υπόγεια γρανάζια των πιέσεων και της ενορχηστρωμένης εκβιαστικής μεθόδου: Ή μου δίνεις ή σε βγάζω στον "τάκο".
Όμως τα οργανωμένα γραφεία διαφήμισης τους έχουν πάρει χαμπάρι. Και τους περιμένουν στη γωνία. Το άσχημο είναι ότι με αυτό το τρόπο ήδη έχουν δημιουργήσει μέγα πρόβλημα στους υπόλοιπους εργαζόμενους στο χώρο που έχουν στήσει την αλητεία τους με αποτέλεσμα εξ αιτίας τους να έχουν "στιγματιστεί" επαγγελματικοί χώροι. Και πολύ φοβούμαστε ότι πριν τον εισαγγελέα θα υπάρξουν και φαινόμενα με την μέθοδο του Λιντς.
Προς το παρόν αυτοί που φαίνονται(οι "μπροστινοί")είναι δύο. Ο επαγγελματίας προαγωγός ακριβών ιερόδουλων και ένας δημοσιογράφος "φίλος" του που ο πρώτος θεωρεί ότι είναι υπάκουος αλλά ο δεύτερος του σκάβει το λάκκο.
Τις επόμενες μέρες -και πριν την νέα χρονιά -θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις.
Και το makeleio.gr δεν κάνει ποτέ λάθη. Ειδικά σε ανάλογα θέματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου