Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Νέα επίθεση από την Greek Hacking Scene στο Πάντειο Πανεπιστήμιο !


http://olympia.gr/2012/12/14/panteion-university-hacked-by-greek-hacking-scene/

Σε επίθεση hacking προχώρησε ηΕλληνική Χάκινγκ Σκηνή GHSστο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (www.panteion.gr). Οι Hackers αλλοίωσαν την αρχική σελίδα του πανεπιστημιου αποκτώντας πλήρη πρόσβαση root (ανώτατο επίπεδο πρόσβασης) στο κεντρικό server του Παντείου και όλου του δικτύου του, όπως και αποδεικνύεται από το video που ανέβασαν στο Youtube με live hacking in action.
Μέσα από αυτή την επίθεση επαληθεύονται και οι φήμες που ήθελαν την Greek Hacking Scene να έχει δημιουργήσει μια ισχυρή συμμαχία με άλλες ομάδες και κοινότητες hacking. Φαίνεται καθαρά σε αυτό το χτύπημα τουλάχιστον συμμαχία ανάμεσα στηνIntra και GHS.
Επίσης γίνετε αναφορά προς τη μνήμη των: Νεοκλή Σαρρή, Ηλίας Σιδηρόπουλος και Ονούφριος Φαρμακίδης.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το μήνυμα που αναρτήθηκε:
GHS
Προσοχή Λαέ, να ανησυχείς για το μέλλον σου. Οι πολιτικοί, το σύστημα, οι εταιρίες και όλοι οι συνεταίροι τους σου λένε ψέματα και δεν νοιάζονται καθόλου για σένα. Η εξαγορά των κυβερνήσεων από τις εταιρίες έχει ήδη ξεκινήσει, δεν είναι πλέον αποδεκτό να σωπαίνετε συνειδητά και να συναινείτε έτσι στην καταστροφή όλων μας για την οποια και βλέπετε και οι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να ενταχτείτε στο κίνημα-ιδέα κατά των εγκληματιών που επιθυμούν να σας αφαιρέσουν τις ελευθερίες σας.
Πολεμήστε και διασφαλίστε την Ελευθερια, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Παιδεία για όλους, δώστε φωνή στους αδύναμους, βοηθήστε τους φτωχούς, προωθήστε τους αριστους.
Μοναδικός τους στόχος, όσα περισσότερα κέρδη, ώστε να μπορούν με αυτό τον τρόπο να διατηρούν τον έλεγχο και την εξουσία ως προς το οφέλος τους και μονο. Εκεί που κάποτε το κάθε άτομο θα μπορούσε να διαλέξει το μονοπάτι τις ζωής του, τώρα έχει αντικατασταθεί με κάποια εργασία του απλά να ζεις και χωρίς καμια προσωπική επιθυμία. Ολόκληρες κοινωνιες έχουν αντικατασταθεί με εξαρτήσεις, κοινωνίες χωρίς θέληση να πολεμήσουν για τα δικαια τους, άλλοι απασχολημένοι στο να κρατήσουν την καθημερινή επιβίωση τους κλείνοντας τα ματια σε ότι συμβαίνει και γυρνώντας το κεφάλι τους αλλου, ενώ οι περισσότεροι τόσο χαρούμενοι που έχουν καταφέρει να κρύψουν ότι συμβαίνει στην αγνοια και στους καθησυχασμούς. Αν συνεχίσουμε ακάθεκτα προς αυτή την κατεύθυνση, η κατάρρευση αυτού που ήταν ο ελεύθερος κόσμος θα έχει ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική κατάρρευση τις ελεύθερης σκέψεις και βούλησης και θα οδήγηση τον πολιτισμό περαιτέρω σε έναν καταθλιπτικό κύκλο τις υπακοής και του χρέους.
Δεν είμαστε όμως αδύναμοι, μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή την αρρωστημένη τυραννική κυριαρχία από πάνω μας, από όλους τους αδερφούς και αδερφές. Πρέπει να κοινοποιήσουμε στο λαό και σε όλους τους λαούς, να επανεξετάσουν την αξιολύπητη ύπαρξη τους, δείχνοντας ότι οι δυνάμεις που ελέγχουν και εξουσιάζουν είτε είναι κυβερνήσεις είτε εταιρίες, δεν είναι τίποτα άλλο από αδιάφοροι για το κοινό καλο όλων.
Απελευθέρωση!
Απελευθερώστε τους εαυτούς σας από την τυραννία!
Ανάπτυξη τώρα, η ανάπτυξη δεν έρχεται επενδύοντας σε τούρκο-μογγολικές τηλεοπτικές σειρές, η εισάγοντας προϊόντα τα οποια μπορούμε και ως χωρα να παράξουμε. Κατεβάστε τις τιμές, δώστε πραγματικό καθαρό αέρα στο λαό για να αναπνευσει και να μπορέσει να έρθει ανάπτυξη. Προωθήστε το εμπόριο, μην ξεχνάτε ότι τα αδέρφια μας ανά τον κόσμο περιμένουν με ανοιχτές τις αγκαλιές για συνεργασία και εμπόριο αρκεί να είμαστε όλοι προσηλωμένη στην ανάπτυξη, από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία, από την Ρωσία μέχρι το Λίβανο και την Νότιο Αφρική. Μην δυσκολευεται άλλο τις καλές μας προθέσεις ανά τον κόσμο βάζοντας αμφιβολία και ματαιοδοξία σε κάθε τι. Μειώστε την γραφειοκρατία, δώστε προνόμια σε όσους θέλουν να προσφέρουν, επενδύσουν και να δημιουργήσουν. Αφήστε τους αρχιτέκτονες με χαμηλό κόστος να δημιουργήσουν να χτίσουν μια μοντέρνα χωρα, κοιτάξτε πάλι τις σχετικές νομοθεσίες. Θέλουμε πραγματική ανάπτυξη και την θέλουμε τώρα. Αξιοκρατικά για όλες τις δουλειές και όχι με βάση την πολιτική προτίμηση. Δουλειές σε αυτούς που έχουν πραγματικά τα φώτα στον κάθε τομέα. Τέρμα οι μίζες, μην παίρνετε μίζες μονο κακό κάνετε, μην δέχεστε δουλειές μίζας, μην παίρνετε δουλειές που δεν μπορείτε να κάνετε. Μπορεί να ταλαιπωρηθούμε για κάποια χρονια, αλλα εν συνεχεια όλα θα λειτουργούν ρολοι, και όλοι δουλειές θα μπορείτε να βρείτε και δουλειές που σας αρέσουν, το εμπόριο θα προσφέρει σε όλους και η εθνική παραγωγή. Δημιουργία τομέα για την ερευνα, ενεργό τομέα για ερευνα και ανάπτυξη, μαζέψτε όλους όσους νομίζουν ότι μπορούν να προσφέρουν, αξιολογήστε και κρατήστε όσους μπορούν να κάνουν όσα λένε, ο καθένας εκεί που μπορεί, παρέχεται τα υλικά, με εθνική παραγωγή η ερευνα και ανάπτυξη δεν είναι τίποτα, υπάρχουν πολλοί που θα δούλευαν και χωρίς να πληρώνονται η έστω με λεφτά για να περάσουν το μηνα τους, και αποδίδοντας όλη τους την τρελα, ιδέες, εφευριτικότητα, επειδή ξέρετε υπάρχουν και αυτοί που δεν κοιτάνε μονο το προσωπικό τους συμφέρον, αλλα έχουν όραμα για το αύριο. Και μην μένετε μονο στις μελέτες και τις έρευνες αλλα περάστε και στην πράξη. Εμείς έχουμε και όραμα και ιδέες! Εσείς? Ανάπτυξη λοιπόν.
Παιδεία, γιατί να πάρω πτυχίο Γιατί να ακούσω αυτά που λέτε, μιας και ούτε νοιάζεστε ούτε ξέρετε τι λέτε και τα περισσότερα που διδάσκεται είναι εκτος τον εξελίξεων και του σήμερα. Δεν βλέπω ούτε έναν λόγο για ένα νέο να ξοδέψει χρονια από τι ζωή του να πάρει ένα πτυχίο. Κατασπαταλάτε χρήματα για τα οποια θα χρωστάει κάποιος πριν καν δουλέψει, πριν καν μπορέσει η κοινωνία να του δώσει μια σωστή ευκαιρία εργασίας. Και όμως, μπορούν όλα να αλλάξουν, δώστε κίνητρο στους νέους και ευκαιρίες, ξέρετε οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες. Αποδείξτε μέσω τις αξιοκρατίας ότι αξίζει να σπουδάσει κάποιος και να δουλέψει με όραμα για ένα καλύτερο αύριο. Απολύστε όλους τους σκουριασμένους, βάλτε νέο κόσμο με όρεξη για να διδάσκουν με κόσμο που είναι μέσα στα πράγματα, ενημερωμένοι. Δημιουργήστε ζώνη στην παιδεία που κάθε μερικά χρονια να αξιολογούνται οι εκπαιδευτικοί με βάση τις εξελίξεις, λίγες ώρες δουλεύουν πολλά παίρνουν, ας κοιτάξουν λοιπόν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους αν θέλουν να δώσουν κάτι πραγματικά. Και έτσι να υπάρχουν ευκαιρίες και για εκπαιδευτικούς και για μαθητές. Εμείς θέλουμε! Εσείς?
Νεολαία, είμαστε εδώ και μας έχετε διχάσει σε πολιτικά στρατόπεδα. Μην απορείτε τι συμβαίνει, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας, εμείς όμως θα τον σπάσουμε αυτό τον καθρέφτη και σας εκτοπίζουμε ήδη έναν προς έναν! Συνεργαστείτε και πράξτε για το κοινό καλο, η θεωρείστε τον εαυτό σας εχθρό του λαου. Αν δεν έχετε θέληση για το αύριο, κοιτάζοντας τον κόλο σας για το σήμερα, τότε κάντε στην άκρη γιατί είμαστε θύελλα ιδεών και οραμάτων. Συνεργαστείτε λοιπόν και προωθήστε την νεολαία, παραχωρήστε το πεδίο σε εμάς για να μπορέσουμε να ζήσουμε και εμείς και εσείς, κάντε το τώρα που έχετε την ευκαιρία γιατί αύριο δεν πρόκειται να σας δοθεί ξανά αυτή η ευκαιρία. Παιδεία για όλους!
Ευρώπη, η Ευρώπη μπορεί να προσαρμοστεί και να τρέξει στους ρυθμούς μας αρκεί να τους το υποδείξουμε. Μέσω τις ανάπτυξης και του πολιτισμού, η Ευρώπη μπορεί να ξανά τρέξει στους ρυθμούς μας γιατί μπορούμε να παράξουμε πολιτισμό, τέχνες και να επαναπροσδιορίσουμε τις δυνάμεις. Πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που μας συμφέρει εμάς και όχι αυτό που συμφέρει τους άλλους. Ήρθε η ώρα να κάνουν άλλοι θελήματα αν θέλουν την συνεργασία μας, και όχι εμείς. Ήδη υπάρχουν πολλές δυνάμεις πρόθυμες να επενδύσουν σε μας μέσα από μια συνεργασία κέρδους και για τις δυο πλευρές. Ξέρετε, ο κόσμος δεν τελειώνει στην δυτική Ευρώπη και Αμερική, οραματιστείτε και χτίστε το αύριο.
Πάντειον και κάθε Πάντειον, ίδρυμα, οργανισμός κλπ. Αποσύρεται άμεσα όλους αυτούς του αφελείς που θέτουν σε κίνδυνο τα συστήματα σας, βαρέθηκε ο λαός να πληρώνει για το τίποτα, προσλάβετε κάποιους αξιοκρατικά. Εμείς δεν πρόκειται ούτε ζημια να κάνουμε, αν και έχουμε root πρόσβαση, όλο το δίκτυο σας including noc.panteion.gr και διαφορα αλλα, εφόσον σας έχουμε κάνει sniffing τους τελευταίους μήνες, μαζί και άλλους που προσπάθησαν για κάποια πρόσβαση στα συστήματα σας των προηγούμενο καιρό. Επειδή φαίνονται τα σκάνδαλα και τα οικονομικά, προς τη μνήμη των: Νεοκλή Σαρρή, Ηλίας Σιδηρόπουλος και Ονούφριος Φαρμακίδης, που αγωνίστηκαν για να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο.
Εθνικές γραμμές, οι Εθνικές γραμμές δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε κέντρο ούτε πουθενά. Οι Εθνικές γραμμές είναι τα δικαια του λαου, αυτά που ανήκουν στο λαό και δεν διαπραγματεύονται. Πάντα θα κοιτάμε στην Αναταλή και ταυτόχρονα και στη Δύση, δεν θα πάρουμε το βλέμμα μας από την Κωνσταντινούπολη, την Anatolia, την Κύπρο, την Μακεδονία και την Ήπειρο, γιατί Μικρασιάτες, Πολίτες, Πόντιοι, Μακεδόνες, Κύπριοι, Κριτικοί, Ηπειρώτες, Βλάχοι, Σαρακατσάνοι, Πομάκοι κ.α. ζουν ανάμεσα μας, πληρώνουν φόρους και ψηφίζουν. Αυτά που ανήκουν στο λαό δεν είναι πολιτική ούτε και τσιφλίκι κανενός και δεν διαπραγματεύονται. Δεν θα πάρουμε ούτε το βλέμμα μας από τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο για τον οποιο καλά μας αποκρύπτεται και ταυτόχρονα φράζετε την ανάπτυξη όλων των Ελλήνων.
Μεταναστευτικό και πολιτική, προς δεξιά και αριστερά, κέντρο και άκρα. Υπάρχουν Νόμιμοι Μετανάστες που ήρθαν για ένα καλύτερο αύριο και καλά κάναν, και Παράνομοι Μετανάστες (λαθρομετανάστες). Κάθε χωρα μπορεί να συντήρηση ένα συγκεκριμένο αριθμό νομιμων μεταναστών ώστε να μπορεί να τους προσφέρει και μια αξιοπρεπή ζωή, όταν υπερβαίνετε αυτό το όριο, τότε δημιουργούνται κοινωνικά προβλήματα καθώς κάποιοι φέρνουν τις χώρες τους εδώ, και στην ουσία μετατρέπεται η Ελλάδα σε Pakistan για παράδειγμα. Τότε ποιος ο λόγος μετανάστευσης εφόσον μετατρέπεις ένα μέρος σαν και αυτό που ήσουν; Κανένας, εκτος αν πρόκειται για κατακτητικό σκοπό μέσω μετακινήσεις πληθυσμών και δημογραφικά που μάλλον αυτό γίνετε κυρίως με τι λαθρομετανάστευση. Και ενώ πολλοί ήρθαν νόμιμα στην Ελλάδα και εκπλήρωσαν όλα τα σχετικά κριτήρια του κράτους και σεβάστηκαν τους νομους, κάποιοι άλλοι ήρθαν παράνομα, και μπαίνοντας παράνομα καταπατούνται οι νομοι και από πάνω ζητάνε και νομικά δικαιώματα και καλύτερα από αυτά τον Ελλήνων και τον Νομιμων Μεταναστών. Οι λαθρομετανάστες ζουν εις βάρος και δυσκολεύουν τη ζωή των Ελλήνων Πολιτών και των Νομιμων Μεταναστών. Απλή λογικοί αγαπητοί, πολύ απλή λογική για τους πολιτικούς και άλλους ιδεολογικούς στόκους. Δεν βλέπω κανένα κακό στους μετανάστες που ήρθαν νόμιμα και ζουν νόμιμα, όμως βλέπω τους παρανομους μετανάστες να καταστρέφουν μια χωρα για ιδεολογικούς σκοπούς και προπαγανδες. Για τις δουλειές, πολλοί λένε ότι οι Έλληνες δεν κάνουν όλες τις δουλειές. Δηλαδή πριν το 1990 ποιος τις έκανε Ο κούκος η οι εξωγήινοι Οι Έλληνες πάντα κάναν όλες τις δουλειές, εν συνεχεια παράλληλα με την μετανάστευση, που οι Έλληνες βοήθησαν παρα πολλούς τότε για μια καλύτερη ζωή σαν ένας λαός που βρισκόμαστε σε πολλά μέρη του κόσμου και είμαστε φιλόξενοι. Παράλληλα λοιπόν είχαμε και τι λαθρομετανάστευση, ερχόταν δηλαδή κάποιος στη χωρα παράνομα, και έψαχνε για δουλειά όσο όσο, πήγαινε στις δουλειές και έλεγε πάρτε με και δουλεύω με λιγότερα. Έτσι ο Έλληνας που δεν κοιτάει και πολύ τις ράτσες των ανθρώπων του έδωσε δουλειά μιας και σύμφερε και την τσέπη του ιδιου. Μετά μια άλλη μέρα ο εργοδότης είπε στον Έλληνα εργαζόμενο που πληρώνει κανονικά φόρους, ότι ξέρεις από σήμερα θα παίρνεις λιγότερα. Μα γιατί απορούσε ο Έλληνας; Μα γιατί και αυτός δουλεύει με λιγότερα απάντησε ο εργοδότης. Πέρασε ο καιρός και άλλες παραχωρήσεις και άλλες μειώσεις. Μέχρι που ο Έλληνας λόγο αξιοπρέπειας έφυγε από την δουλειά και δεν θέλησε ποτε να κάνει την ίδια δουλειά με λιγότερα λεφτά και αυτό έμαθε και στα παιδιά, και έτσι έχουν δημιουργηθεί οι σημερινές κοινωνίκες διαφορες. Πιο δύσκολα ήταν για τους νομιμους μετανάστες που στην πάροδο του χρόνου την πάτησαν και οι ίδιοι από τους λαθρομετανάστες. Τώρα ιδεολόγοι αριστεροί και δεξιοί πάρτε τα κομμάτια σας και παραδεχτείτε την αλήθεια, αν όχι στο λαό, τουλάχιστον στους εαυτούς σας. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το να τηρούνται οι νομοι. Κάποιος που παραβιάζει τους νομους και δεν σέβεται την χωρα, πρέπει να τιμωρείται. Για τους λαθρομετανάστες που ζουν εις βάρος Ελλήνων και Νομιμων Μεταναστών, πρέπει να δικάζονται για παρόνομη είσοδο στη χωρα, εν συνεχεια να εκτείνουν την ποινή τους, και εν συνεχεια να γίνετε η απέλαση τους στη χωρα τους, αν ακόμα δεν αποκαλύπτουν και αποδεικνύουν την χωρα από όπου προέρχονται, μπορούν να συνεχίσουν να εκτείνουν την ποινή τους μέχρι να καταφέρουν να το αποδείξουν. Μετά για να δούμε αν θα υπάρξει ξανά λαθρομετανάστευση. Το παραπάνω είναι ότι πιο λογικό και νόμιμο. Δεν μπορούν άλλοι να έρχονται νόμιμα σεβόμενοι τους νομους και τον πολιτισμό τις χώρας, πληρώντας όλα τα κριτήρια και άλλοι να έρχονται παράνομα και να ζητάνε μονο καταστρέφοντας και προωθώντας απολυταρχικές προπαγάνδες τύπου μωαμεθανισμού και άλλων αλλόκοτων πεποιθήσεων που δεν συμβαδίζουν με την Δημοκρατία και την Ελευθερια.
Media, προς τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεις και Εξαθλίωσης, καταρχήν μάθετε να προφέρεται καθαρά το Greek Hacking Scene η διαφορετικά πείτε το και στα Ελληνικά, Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή, θα σας ακούσουν και έτσι. Και στα Ελληνικά να το πείτε θα το καταλάβουν τα αφεντικά σας ότι το είπατε στο εξωτερικό και εσωτερικό τις χώρας που σας διάταξαν ότι η ΕΧΣ είναι απειλή για την προπαγάνδα τους. Σταματήστε πλέον να προκαλείται το λαό και να προπαγανδιζετε για τις προσωπικές σας πολιτικές προτιμήσεις και αλλόκοτα πιστεύω. Το ξέρουμε ότι σαν δημοσιογράφοι κλείνετε προς τα αριστερά μιας και μετά την μεταπολίτευση δημιουργήθηκαν δουλειές επιλεκτικά μονο για εσάς λόγο πολιτικών πίστευον πάλι. Εμείς όμως είμαστε GHS και δεν κλείνουμε σε καμια πολιτική πλευρά, και ο λαός δεν είναι μονο αριστερά, υπάρχουν και άλλες πεποιθήσεις. Όπως και να έχει, δημοκρατία δεν είναι το 51%, αλλα η στέγη υπό την οποια μπορούν όλοι να επιβιώσουν και να εκπροσωπηθούν ανάλογος με το μερίδιο που τους αντιστοιχεί στην κοινωνία (μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση για σχετικό κείμενο με αναφορά στο σχετικό θέμα). Ο λαός σας βαρέθηκε, σταματήστε την προπαγάνδα, επενδύστε σε Ελληνικές παραγωγές. Υπάρχουν άνθρωποι με όραμα και θέληση. Κάνοντας καλές παραγωγές, θα μπορεί στο μέλλον να τις αγοράσει η Τουρκια και η κάθε Τουρκια και όχι έχεις, και έτσι και θα συνεισφέρετε στην παραγωγή και θα κερδίζετε κιόλας.
Η Greek Hacking Scene υπάρχει εδώ και δυο δεκαετίες και είναι από τις ελάχιστες ανά τον κόσμο που είναι ενεργή σε συνεχείς βάση. Έχει αναπτυχθεί σε τεχνολογικό επίπεδο και βρίσκετε αρκετά βήματα μπροστά από τα σημερινά δεδομένα, είτε σε μεθόδους και τεχνικές καθώς παράλληλα αναπτύσσει και διαφορες τεχνολογίες. Η GHS έχει απόκτηση πρόσβαση σε πολλά σημαντικά συστήματα από κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, οργανισμούς, πολυεθνικές κλπ. (Nasa, Αμερικανικο Ναυτικό, όλα τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα χωρίς εξαιρέσεις, Βουλή, Προεδρία, όλα τα πανεπιστήμια και λοιπά εκπαιδευτικά ιδρύματα μιας και μέλος της Σκηνής το είχε σαν χόμπυ μαζί με πανεπιστήμια του εξωτερικού, Τουρκικα υπουργεία, Τουρκικος στρατός και βουλή, Τουρκικα πολιτικά κόμματα, Άλλες κυβερνήσεις πχ. Σκοπιανική Κυβέρνηση για τα δικαια της Μακεδονίας, Media, Παγκοσμιους οργανισμούς, ΝΑΤΟ, Ηνωμένα Έθνη και πολλά πολλά αλλα). Η Σκηνή έχει αναπτύξει έναν ευρύτερο κύκλο ανθρώπων που επιλεκτικά προωθεί τα δεδομένα. Κύκλοι ανθρώπων έτοιμοι να πολεμήσουν κατά τις διαφθοράς και πέρα από το internet, σε νομικό επίπεδο. Διαφορα τα βλέπουμε.
With kind regards,
me your son/daughter, of freedom and civilization.
Ελληνική Χάκινγκ Σκηνη – Greek Hacking Scene 2012
Ακολουθεί το βίντεο – root access στο Πάντειο:
Screenshot:
Panteion Hacked - Greek Hacking Scene GHS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου