Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Μια ευλογημένη οικογένεια - «αποκούμπι» της Πατρίδας!


http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_3402.html

Πρώτα ο Θεός και μετά όλα τ’ άλλα, λέει σε καθημερινή βάση ο Ανδρέας και η Ειρήνη. Όπως ομολογούν και οι ίδιοι με την βοήθεια του Θεού απέκτησαν οκτώ παιδιά, τα επτά εν ζωή και ένα αναχώρησε για τον Κύριό μας λίγες ημέρες μετά την γέννησή του.

Ο Ανδρέας 34 ετών ζει με την γυναίκα του Ειρήνη επίσης 34 ετών στο Τρίκορφο Φωκίδος. Ο Ανδρέας εργάζεται ως μισθωτός υπάλληλος στην Ιερά Μονή που βρίσκεται στο Τρίκορφο Φωκίδος, ενώ η γυναίκα του δεν εργάζεται πουθενά. Η οικογένεια του Ανδρέα και της Ειρήνης δίνουν ζωή στο χωριό Τρίκορφο Φωκίδος, άλλωστε είναι και η μοναδική πολύτεκνη οικογένεια στο χωριό, αλλά και από τις ελάχιστες οικογένειες που μένουν μόνιμα στο χωριό Τρίκορφο.

Σήμερα το πρωί, 30 Δεκεμβρίου 2012, στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Γερόντισσας που βρίσκεται στην Ιερά Μονή στο Τρίκορφο Φωκίδος, ο Ανδρέας και η Ειρήνη βάπτισαν σήμερα στο Μοναστήρι το έβδομο παιδί τους και του έδωσαν το όνομα Υπομονή. (Παρακάτω θα δείτε και σχετικές φωτογραφίες).

Δυστυχώς στις ημέρες μας το να είναι κάποιος πολύτεκνος, κάποιοι το θεωρούν δύσκολο και ακατόρθωτο. Πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν και αρνητικά τέτοιες οικογένειες. Όμως με την βοήθεια του Θεού τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο μας λέει ο Ανδρέας και η Ειρήνη. Με την πνευματική καθοδήγηση του πνευματικού τους Ηγουμένου π. Νεκταρίου Μουλατσιώτη, προσπαθούν να συμβαδίσουν με τον «νόμο» του Θεού και όχι με το «νόμο» του Κράτους που είναι ενάντια στο «νόμο» του Θεού.
Το άθεο Κράτος μας αν και με το μεγάλο πρόβλημα του δημογραφικού που υπάρχει στη χώρα μας, αποτρέπει τις οικογένειες να γεννάνε παιδιά, αποτρέπει τις οικογένειες να συμβαδίζουν με το «νόμο» του Θεού που είπε «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε…». Έτσι το Κράτος έβγαλε μια νέα νομοθεσία που υποχρεώνει τα ζευγάρια να πληρώνουν τεκμήριο για τα παιδιά. Άλλη μια νομοθεσία από τις πολλές που εναντιώνεται προς το «νόμο» του Θεού. Άραγε βγάζοντας σιγά σιγά το «νόμο» του Θεού από τη ζωή μας και βάζοντας το «νόμο» του Κράτους θα πάμε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο;

Κάποιος θα πει ότι στις ημέρες που ζούμε, με την οικονομική κρίση να μαστίζει την χώρα μας, με την ανεργία να ανεβαίνει σε ποσοστά μέρα με τη μέρα, σίγουρα το να κάνεις παιδιά και να τα ζήσεις σίγουρα θα είναι δύσκολο.

Η πολύτεκνη οικογένεια του Ανδρέα και της Ειρήνης ζει μόνο από τον κανονικό μισθό του Ανδρέα που παίρνει από την Ιερά Μονή Τρικόρφου  και είναι τρισευτυχισμένη.

Όπου Θεός εκεί ευλογία και χαρά. Ας γεμίσουμε τα σπίτια μας με παιδά, αφού κάποιοι αποφάσισαν να εξοντώσουν τους Έλληνες και ας τους αποδείξουμε ότι η Ελλάδα και το Γένος των Ελλήνων θα ζήσει.


Άρθρο: Πενταπόσταγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου