Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η συνάντηση Μπόμπολα - Βενιζέλου στο Βυζαντινό


http://www.periodista.gr/index.php/xfiles/item/1348-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8CΟι κύριοι Μπόμπολας και ΒενιζέλοςΟι κύριοι Μπόμπολας και Βενιζέλος
“ Η παρέα ήταν πολύ ομιλητική. Η συζήτηση δεν είχε αστεία. ”
Του Περικλή Σωτηρίου
  • Δείπνο στο Βυζαντινό, είχαν πριν λίγες μέρες ο ισχυρός άνδρας της «Πήγασος Εκδοτική» Φώτης Μπόμπολας και ο διευθυντής του «Έθνους» Θανάσης Τσεκούρας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο.

    Η παρέα ήταν πολύ ομιλητική. Η συζήτηση δεν είχε αστεία. Αυτήκοοι μάρτυρες άκουγαν και τους τρεις να συζητάνε για τις πολιτικές εξελίξεις. Αισθηση, ωστόσο, έχει προκαλέσει η φήμη που βγαίνει από την Ιπποκράτους ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι προβληματισμένος για την προβολή που λαμβάνει από την εφημερίδα ο πρωθυπουργός.

    Όσοι ξέρουν το μιντιακό και πολιτικό παρασκήνιο, γνωρίζουν καλά ότι ο Γιώργος Μπόμπολας δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο, το «Εθνος» στηρίζει την κυβέρνηση ξεκάθαρα. Λέγεται ότι πίσω από αυτή την στάση κρύβεται ο ίδιος ο κ. Τσεκούρας που έχει πείσει τα αφεντικά του να τηρήσουν αυτή την γραμμή.

    Όλα αυτά, όπως, φαίνεται απασχόλησαν το ραντεβού των παραπάνω και είναι σίγουρο ότι ο κ. Βενιζέλος, που είχε συνηθίσει μία άλλη στάση απέναντί του, να το έθεσε το ζήτημα στους συνομιλητές τους… Με άλλα λόγια, τους ζήτησε προσωπική στήριξη στην δύσκολη φάση που περνάει το ΠΑΣΟΚ…

    ΠΗΓΗ: axiaplus.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Recent Posts

    Ετικέτες

    Αρχειοθήκη ιστολογίου