Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πατριωτικό Μέτωπο: Μετά την εισαγωγή του αρχαίου σπόρου Ζειά και τη σπορά του και με στόχο να ζεστάνουμε το Λαό μας, φέρνουμε στη μισή τιμή της αγοράς, θερμαντικά σώματα υπερύθρων.


Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2012. 
Πατριωτικό Μέτωπο: Μετά την εισαγωγή του αρχαίου σπόρου Ζειά και τη σπορά του και με στόχο να ζεστάνουμε το Λαό μας, φέρνουμε στη μισή τιμή της αγοράς, θερμαντικά σώματα υπερύθρων.
Το ΠΑΜ της Άμεσης Δημοκρατίας (και όχι το παλαιοκοματικό σύστημα των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Κ.Κ.Ε. κλπ εξωκοινοβουλευτικά υποκατάστατά τους), επιμένοντας στη λογική της εφαρμογής του Άρθρου 120 του Συντάγματος (αντιμετωπίζουμε ως ανιστυνταγματικό και αντιλαϊκό το κυβερνητικό καθεστώς που προέκυψε από μια σειρά εκτός συντάγματος επιλογές) και λειτουργώντας παράλληλα πια και με σαφείς όρους, ως «ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», προχωρά με πρακτικούς πια τρόπους, στην προσπάθεια θέρμανσης του πενόμενου Λαού μας, με μαζική εισαγωγή θερμαντικών σωμάτων υπερύθρων.
Με τις μικρές μας δυνάμεις, χωρίς βοήθεια από κανέναν, χωρίς χρηματοδότηση από κανέναν, χωρίς υποστήριξη από κανέναν, με ελάχιστες, έως μηδενικές αναφορές στα ΜΜΕ, αλλά με τη συνεχή και εργώδη δράση μας, χωρίς να ζητήσουμε μάλιστα τα "ψηφουλάκια" κανενός:
  1. Αποδείξαμε με την κατάθεση του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, μετά από 14 χρόνια σκληρή δουλειά, πως η Ελλάδα, μπορεί να έχει πραγματική Δημοκρατία με την εξουσία περασμένη στο Λαό και όχι το σημερινό άθλιο τουρκομπαρόκ κομματικό σύστημα. Με 381 άρθρα, 70 κεφάλαια, το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας του ΠΑΜ, είναι η μοναδική πολιτική και πολιτειακή απάντηση στα αδιέξοδα της Πατρίδας και του Λαού μας.
  2. Αποδείξαμε με το Δημοψήφισμα που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ολάκερη τη χώρα και στα σημεία που μέχρις στιγμής έχουμε καταφέρει να στήσουμε κάλπες, πως μπορούμε να ανατρέψουμε το σάπιο και διεφθαρμένο αριστεροδέξιο παλαιοκομματικό σύστημα, να διώξουμε το ΔΝΤ και την ΤΡΟΙΚΑ. Ειρηνικά και χωρίς να ανοίξει μύτη. Αρκεί να το επιθυμεί ο Λαός και να ακολουθήσει τον δρόμο που του προτείνουμε. Τον δρόμο της Ισλανδίας, που σήμερα καρπώνεται τα αποτελέσματα του αγώνα της, στέλνοντας ήδη πρωθυπουργούς, υπουργούς, πολιτικό προσωπικό και τραπεζίτες, εκεί που τους αξίζει: Στη φυλακή. Και με δείκτες φυσικά ανάπτυξης και προόδου, που καλπάζουν ανοδικά.
  3. Αποδείξαμε με το Συνεταιριστικό Δίκτυο «Αλληλέγγυον», πως η Ελλάδα μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της. Χωρίς μεσάζοντες, χωρίς «νταβατζιλίκια» των ραφιών των πολυεθνικών και των δήθεν «ελληνικών σούπερ μάρκετς, (των οποίων τα τρόφιμα σε ποσοστό 80% είναι των πολυεθνικών). Διαθέτοντας μάλιστα μόνο ελληνικά προϊόντα και σε τιμές στο 50%αυτών που πουλάνε οι πολυεθνικές και τα δήθεν "ελληνικά" σούπερ μάρκετς. Φέρνοντας παράλληλα σε κατ' ευθείαν επαφή τον αγρότη και τον βιοτέχνη, με τον πολίτη-καταναλωτή.
  4. Αποδείξαμε με το Συνεταιριστικό Δίκτυο «Αλληλέγγυον» πως είναι τουλάχιστον εγκληματικό αυτό που κάνουν κόμματα, πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς: Τις ουρές της ζητιανιάς με την κάμερα να καταγράφει τους δυστυχέστερους των Ελλήνων πολιτών για ένα ληγμένο πακέτο μακαρόνια, έτσι για να συνεχίζεται η περίφημη "πελατειακή σχέση", πολίτη-κόμματος-πολιτικού-κοινωνικού φορέα. Καθώς επίσης και την απαράδεκτη λογική των "κοινωνικών παντοπωλείων", όπου η υποχρεωμένη να ταΐσει τα παιδιά της πολιτεία, υποκαθίσταται από κάθε λογής ΜΚΟ, είτε σοροχρηματοδοτούμενες, είτε ενισχυόμενες από τις πολυεθνικές, από πολιτικούς φορείς που προσπαθούν να τον ίδιο και απαράλλακτο τρόπο του πελατειακού κράτους, να συντηρήσουν την αθλιότητα της συναλλαγής, με άθλιας ποιότητας μάλιστα προϊόντα. Διαλλαλήσαμε μάλιστα σε κάθε τόνο πως αλληλεγγύη είναι να φέρνεις σε άμεση επαφή, τον αγρότη και τον βιοτέχνη με τον πολίτη-καταναλωτή, τις κοινωνικές δυνάμεις του Λαού μας και όχι να εξευτελίζεις την αξιοπρέπεια του Πολίτη. Μετατρέποντας μια κοινωνία που εκπαίδευσε το ίδιο αδίστακτο πολιτικό σύστημα στα δανεικά, σε κοινωνία της ζητιανιάς επιχειρώντας μάλιστα να την πείσεις πως "μαζί τα φάγαμε".
  5. Αποδείξαμε με την μαζική εισαγωγή του αρχαίου δημητριακού σπόρου Triticum Diccocum Spelta Aegilops (Τρίφυλλο, δίκκοκο, Αιγαιακό, Σπαρτό, δηλαδή τη Ζειά στην οποία αναφέρεται ο Όμηρος) αλλά και την σπορά του από τους Έλληνες αγρότες, πως μπορούμε να επιστρέψουμε στην διατροφή εκείνη, που κατήργησε ο Βενιζέλος το 1928. Αποδεικνύοντας παράλληλα με αυτήν την κίνησή μας, πως μπορούμε να αντισταθούμε στη Monsanto, στην Gargill, στο Codex Allimentarius, σε όλους τους διεθνείς εγκληματίες της Νέας Τάξης, που έχουν βαλθεί να δηλητηριάσουν την παγκόσμια κοινότητα των ανθρώπων. Πως μπορούμε να επιστρέψουμε στα άριστης ποιότητας ελληνικά προϊόντα και φυσικά στη διατροφική αυτάρκεια.
Σήμερα, μετά από ένα και πλέον χρόνο αγώνα, να βρούμε λύση για τη θέρμανση των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν τρόπους για να ζεστάνουν το σπίτι και την οικογένειά τους, εξηγούμαστε στο Λαό, ο οποίος παρακολουθεί πια με εκτίμηση και σεβασμό τον αγώνα του Πατριωτικού Μετώπου, να γίνει κατανοητή η επιλογή της Άμεσης Δημοκρατίας: Του πλήρους δηλαδή δικαιώματος του Λαού μας να αποφασίζει αυτός για λογαριασμό του και όχι κάποιοι άλλοι, κάπου αλλού, γι' αυτόν και χωρίς αυτόν. Όπως δηλαδή γίνεται εδώ και 200 χρόνια, στην Ελβετία του "δικού μας", Ιωάννη Καποδίστρια. Όπως γίνεται εδώ και μερικά χρόνια, στην Ισλανδία και όπως δείχνει να βρίσκεται σε εξέλιξη, σε πολλές χώρες του κόσμου.
Οι επιστήμονές μας, εξάντλησαν την έρευνά τους, προσανατολιζόμενοι σε κάθε εναλλακτική πηγή ενέργειας, η οποία θα μπορούσε με ελάχιστα έξοδα να βοηθήσει το Λαό μας, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να ζεστάνει το σπίτι του, την οικογένειά του, τα παιδιά του. Προς αυτήν την κατεύθυνση, διενεργήσαμε μια σειρά από πειράματα, τόσο με συσκευές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και με συσκευές παραγωγής υδρογόνου.
Δυστυχώς τα αποτελέσματα των δοκιμών της επιστημονικής μας ομάδας, απέδειξαν πως το μεγάλο πρόβλημα του υδρογόνου για οικιακή χρήση στο οποίο τελικά προσανατολιστήκαμε, , είναι η ασφάλειά του από τη μία πλευρά καθώς και η απόδοσή του από την άλλη.
Έτσι, δεδομένου ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα της αποθήκευσης του υδρογόνου, η οποία είναι μια απόλυτα δαπανηρή αλλά και όχι ασφαλής λύση, η επιστημονική ομάδα του Πατριωτικού Μετώπου στράφηκε σε άλλες εναλλακτικές μορφές, οικιακής θέρμανσης.
Η επιστημονική μας ομάδα, κατέληξε τελικά στην πλέον τεχνολογικά σύγχρονη επιλογή, η οποία ήδη χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης: Σε  αυτήν της θέρμανσης με θερμαντικά σώματα υπερύθρων.
Και να γιατί:
  1. Τα θερμαντικά σώματα υπερύθρων, είναι πια πιστοποιημένα και θεωρούνται από όλους τους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, ακίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου.
  2. Τα θερμαντικά σώματα υπερύθρων, καταναλώνουν ελάχιστη ηλεκτρική ενέργεια. Περίπου το 20% των άλλων μορφών θέρμανσης, όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο, air condition, πέλετ κλπ.
Έτσι λοιπόν και για μια ακόμη μια φορά, το Πατριωτικό Μέτωπο, λειτουργώντας με σαφής όρους ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Με δεδομένα ότι:
  1. Το άθλιο πολιτικό, κατοχικό σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, οδηγεί την κοινωνία σε έναν βαρύ χειμώνα, κατακλέβοντας τα νοικοκυριά με τα χαράτσια του και τις απαράδεκτες υπερτιμολογήσεις του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος. Σε έναν χειμώνα που όλα δείχνουν πως θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες στις ευαίσθητες ομάδες του Λαού μας (υπερήλικες και παιδιά).
  2. Το αριστεροδέξιο, καταχρεωμένο πολιτικό προσωπικό των κομμάτων της «αντιπολίτευσης», ασχολείται με λαϊκισμούς, ανοησίες περί αριστερών λύσεων, κρετινισμούς περί νεοναζιστικών επιλογών και ψευδοπατριωτικές κορώνες. Περιμένοντας στην ουσία να "γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη", αναμένοντας το Λαό να πέσει "ώριμο φρούτο στα πόδια του".
  3. Ο Λαός - ιδιαίτερα στην επαρχία - ξηλώνει τα ήδη κατεστραμμένα δάση μας, για να ζεστάνει το σπίτι και τα παιδιά του. Με τους «ευαίσθητους» για τα Σκόπια του αλλοπρόσαλλου Γκρουέφσκυ Οικολόγους, είτε τους Πράσινους, είτε των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, να μη λένε λέξη για την οικολογική καταστροφή. (Τα ίδια έκαναν βλέπετε και με τους βομβαρδισμούς απεμπλουτισμένου ουρανίου στη Σερβία, συμπλέοντας με τους εγκληματίες του ΝΑΤΟ).
Το Πατριωτικό Μέτωπο, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Συνεταιριστικό Δίκτυο «Αλληλέγγυον», προχωρά με την σαφέστερη και εντιμότερη μορφή Δίκαιης και Κοινωνικής Εμπορικής Πρακτικής, την προαγορά, στην μαζική εισαγωγή από εργοστάσιο του εξωτερικού, θερμαντικών σωμάτων υπερύθρων. Σε τιμές κάτω από το μισό των τιμών της αγοράς και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ.
Το συγκεκριμένο μοντέλο στο οποίο κατέληξε η επιστημονική ομάδα του Πατριωτικού Μετώπου είναι των 750 watt, με ανεξάρτητο θερμοστάτη και ικανό να θερμάνει χώρο από 12 έως 15 τετραγωνικά μέτρα ή 35 με 45 κυβικά μέτρα.
Η τιμή του ορίσθηκε, όπως και με τον αρχαίο σπόρο, τη Ζειά, ως εξής: Τιμή αγοράς εργοστασίου, συν τα μεταφορικά, συν το ΦΠΑ, συν τον εκτελωνισμό, συν τα αποθήκευτρα, συν τα εργατικά (και μόνον αυτά), στα 150 ευρώ το θερμαντικό σώμα (πάνελ).
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος ξεκινά από σήμερα, έτσι ώστε να φορτωθεί η πρώτη νταλίκα και να παραδοθεί στους προαγοραστές των πάνελς, το συντομότερο δυνατό.
Έλληνες: Μην ξεχνάτε ούτε στιγμή: Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αρκεί να πάρουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας.
Ζήτω η Ελλάδα και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που πονάει, η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται. Εμπρός τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση και να ξεμπερδεύουμε επιτέλους με αυτήν την «βασιλεία των χωροφυλάκων», περνώντας όλη την εξουσία στον Λαό.
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Γραφεία Αθηνών: 
Διδυμοτείχου 15-17, 
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ.  2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου:  6980292626 
http://www.pamet.gr 
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ.  2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr 
allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου