Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Τα τσιράκια των εμπόρων καυσόξυλων, πετσοκόβουν τα δάση!


http://olympia.gr/2012/12/02/%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%8C%CE%BE%CF%85%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B5/http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/gpfoecoqls5067da7d26c97.jpg
Οι Αλβανοί και οι Έλληνες εργάτες των εμπόρων κόβουν ότι μπορείς να φανταστείς και αφήνουν φαλακρές τις πλαγιές των βουνών, ενώ το κράτος είναι ανίκανο να τους ανακόψει! Κόβουν τζάμπα τα ξύλα παράνομα και τα πουλάνε 150 και 190 ευρώ τον τόνο! Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους των περιοχών του πλιάτσικου:

Τραγωδία: Αλλοδαποί και Έλληνες εργάτες, Ελλήνων εμπόρων καυσόξυλων, πετσοκόβουν το δάσος!

Η καταγγελία που ήρθε είναι ξεκάθαρη: εργάτες που τους πληρώνουν Έλληνες έμποροι καυσόξυλων, εξορμούν με τον εξοπλισμό τους στα Κρούσια και στο Μπέλες και πετσοκόβουν ότι βρεθεί μπροστά τους και μπορεί να πουληθεί από τα αφεντικά τους στις πόλεις!
Η απουσία του κράτους και ο έλεγχος καθιστά το έργο τους πανεύκολο! Όχι όμως μέχρι σήμερα! Πολλοί κάτοικοι χωριών της περιοχής, πήραν το νόμο στα χέρια τους και κυνηγούν τους παράνομους υλοτόμους. Η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από τον έλεγχο και τα πρώτα θύματα από τις
αψιμαχίες στα βουνά δεν θα αργήσουν να έρθουν αν δεν παρέμβει το κράτος.
Εμείς σήμερα φέρνουμε στην επιφάνεια το τεράστιο αυτό θέμα και κάνουμε έκκληση στην επίσημη πολιτεία να επέμβει πριν είναι αργά. Αλήθεια, τι κάνουν οι διάφορες οικολογικές οργανώσεις; Γιατί δεν οργανώνουν κάτι; Εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους.
http://neaporeiakilkis.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου