Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Π. Καμένος: Ήθελαν να μετατρέψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες «σε υποκατάστημα της ΝΔ»

http://www.kourdistoportocali.com/articles/16702.htm

Για «Δούρειους Ίππους» στο κόμμα του μίλησε ο Πάνος Καμμένος κατηγορώντας τους «επαγγελματίες πολιτικούς» ότι ήθελαν να μετατρέψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες «σε υποκατάστημα της ΝΔ». Ο Π. Καμμένος μιλώντας στο ραδιοσταθμό real και αναφερόμενος στον Γιάννη Μανώλη είπε χαρακτηριστικά: «ήταν επαγγελματίας συνδικαλιστής -ο οποίος πληρωνόταν και ζητούσε μάλιστα, επειδή έχασε την έδρα του, να τον εξασφαλίσουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες- βγήκε και έκανε μια δημόσια επίθεση».

Ο κ. Καμμένος πάντως απέφυγε να αναφερθεί στους κυρίους Μαρκόπουλο και Ζώη λέγοντας πως μόνο ο Γιάννης Μανώλης έχει φύγει από το κίνημα, ωστόσο, άφησε να εννοηθεί πως στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας κάποιοι είχαν σχεδόν οργανώσει να τινάξουν τον αέρα τη συζήτηση για τη διοργάνωση του συνεδρίου. Για τις αιτιάσεις ότι «φλερτάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το κόμμα του κ. Τσίπρα και στα οικονομικά πλέον αφού η Κουμουνδούρου, όπως είπε, δεν μιλά για διαγραφή χρέους.
«Αν θεωρούν κάποιοι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παίρνουν τον οποιοδήποτε διαγράφει ο καθένας, αν θεωρούν ότι θα μας διαλύσουν, είναι γελασμένοι» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο Π. Καμμένος έστειλε μήνυμα προς όλους λέγοντας: «'Οποιοι δεν αντέχουν να παραμείνουν σ' ένα κίνημα που δεν θα είναι κεντροδεξιό, θα είναι ένα κίνημα πολιτών από όλους τους χώρους, πατριωτικό. 'Οποιοι δεν αντέχουν να είναι σ' ένα κίνημα που δεν θα μετατραπεί σε κόμμα παλαιοκομματικό με συνδικαλισταράδες και αρχηγούς να κάνουν κουμάντα σε ομάδες εργαζομένων. 'Οποιοι δεν αντέχουν ότι θα είναι ένα κίνημα το οποίο δεν θα έχει μεγαλοχρηματοδότες και σχέσεις με τα συμφέροντα που θα πληρώνουν για να ασκούμε πολιτική, μπορούν να φύγουν», είπε ο κ. Καμμένος.

Από την πλευρά του, ο Γ. Μανώλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Ο Καμμένος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει ευθύνες, δεν θέλει να κρατήσει την καυτή πατάτα, θέλει να είναι τσόντα του ΣΥΡΙΖΑ (...) το πρωί λέει άλλα και το βράδυ λέει άλλα. Το κόμμα δεν είναι να λέει μόνο ότι είναι κατά του μνημονίου, αλλά τι προτείνουμε. Η λύση είναι το δολάριο; Λίγο το θεωρείτε να λέει να πάμε στο δολάριο;» διερωτήθηκε και σημείωσε: «ελπίζαμε να βάλει μυαλό και να λειτουργήσει συνολικά, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί έτσι». O κ. Μανώλης κατηγγείλε ότι το ανυπόγραφο non paper έγγραφο στα μέσα Μαίου -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- όντως δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση, για να μπει υπουργός 'Αμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το 'δώσε και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» σημείωσε, κάνοντας λόγο για "γκέλα".
Ο κ. Μανώλης υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ υποχώρησαν εκλογικά λόγω του non paper, ότι αντί «να φτιάξουμε το κόμμα, ο πρόεδρος έφυγε για δύο μήνες διακοπές» και ότι ο κ. Καμμένος «επιθυμεί ένα μικρό κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου