Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Θα επιτρέψει η κοινωνία στα υπάνθρωπα κτήνη που βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν ζωντανή την κοπέλα στην Ξάνθη να την γλιτώσουν όπως το κάθαρμα της Πάρου;

Έγκλημα στην Ξάνθη: Ο ιατροδικαστής βρήκε σαφείς ενδείξεις βιασμού

http://olympia.gr/2012/12/27/%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1/

Ο πατέρας και ο αδελφός της ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή που καιγόταν ήταν η 34χρονη κοπέλα!
Μάλιστα, δεν είχαν καν αντιληφθεί ότι στις φλόγες που είχαν τυλίξει δυο μηχανάκια βρίσκονταν ένα ανθρώπινο σώμα και ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο!
Κάποιοι γείτονες διέκριναν την ανθρώπινη σιλουέτα και άρχισαν να φωνάζουν.
Μόνο τότε οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας είδαν τα κλειδιά της στην είσοδο της οικοδομής και υποψιάστηκαν τη φρικτή αλήθεια.
Κάλεσαν την 34χρονη στο κινητό της, αλλά εκείνη δεν απαντούσε και τότε βεβαιώθηκαν ότι ήταν εκείνη που καιγόταν κάτω από το πατρικό της!
Ο ιατροδικαστής βρήκε σαφείς ενδείξεις βιασμού στη σορό της νεκρής γυναίκας που ήταν γυμνή, όχι όμως και τραύματα από μαχαίρι πράγμα που δείχνει ότι πιθανότατα είχε τις αισθήσεις της όταν ο αδίστακτος δολοφόνος την περιέλουσε με βενζίνη από το σταθμευμένο μηχανάκι και της έβαλε φωτιά.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν περισσότεροι από ένας, καθώς θα ήταν δύσκολο να την κρατά ακίνητη όσο θα άδειαζε τα καύσιμα από το δίκυκλο.
Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής από το θέαμα
Ακόμα και ο ίδιος ο ιατροδικαστής, κ. Παύλος Παυλίδης σαστίστε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
Ο κ. Παυλίδης δήλωσε ότι η 34χρόνη έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού. Ο συνδυασμός αυτών των τριών ήταν σύμφωνα με τον ίδιο η αιτία του θανάτου της 34χρόνης. Μάλιστα, σύμφωνα με το Thrakitoday.com, ο ίδιος ανέφερε ότι 12 χρόνια που είναι ειδικός πρώτη φορά βλέπει τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Χτυπήματα, σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα και μάλιστα, όπως υποστηρίζει «εν ζωή».
«Αυτό που λένε για μαχαίρια δεν ισχύει. Η κοπέλα είχε ένα τραύμα στο κεφάλι το οποίο προήλθε από χτύπημα είτε σε τοίχο, είτε σε τσιμέντο», είπε ο ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου