Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ύμνοι Μέρκελ για τα δουλικά των Αθηνών


“ Το Βερολίνο αβαντάρει τον Αντώνη Σαμαρά για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο Δ΄Ράιχ ”
Periodista
Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 15:39
Δεν είχαμε ποτέ καμία αμφιβολία ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνησή του είναι η πιο υποταγμένη στις απαιτήσεις του Βερολίνου. Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φροντίζει να το επιβεβαιώνει αυτό. Εξάλλου η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και ο ίδιος προσωπικά, ο οποίος … ξεπληρώνει κάποια γραμμάτια του παρελθόντος, δίνουν γη και ύδωρ στο Δ΄ Ράιχ.

Εκτός από την ενασχόληση με τις δικές της εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις εν όψει γερμανικών εκλογών η Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να αβαντάρει και τον υποτακτικό της στην πρωτεύουσα της νοτιότερης χώρας της Ευρώπης. Εξάλλου τόσες μάχες έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς υπέρ των γερμανικών συμφερόντων και σε βάρος πάντοτε του ελληνικού λαού και της πατρίδας. Έτσι αποφάσισε η Γερμανίδα Καγκελάριος να αφήσει αιχμές σε βάρος όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων οι οποίες … δεν τηρούσαν αυτά που έλεγαν, δηλαδή δεν εξόντωναν επαρκώς τον ελληνικό λαό, ούτε εκχωρούσαν σε τέτοιο βαθμό τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα όπως κάνει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

«Βλέπω επιτέλους στην ελληνική κυβέρνηση την αποφασιστικότητα να ανασυντάξει τη χώρα, να δημιουργήσει σύγχρονές δομές. Η Γερμανία θα συμβάλει» διαβεβαιώνει η πολιτική προϊσταμένη του Αντώνη Σαμαρά μιλώντας στην Bild της Κυριακής. Παράλληλα διαβεβαιώνει τους Γερμανούς ότι η βοήθεια που δίνεται στην Ελλάδα είναι «και προς το συμφέρον της Γερμανίας, επειδή τα μέτρα λαμβάνουν πάντα υπόψη ολόκληρη την ευρωζώνη και έτσι εξυπηρετούν κάθε χώρα-μέλος και φυσικά και τη Γερμανία».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η πολιτική προϊσταμένη του Αντώνη Σαμαρά, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ «Πρόκειται για το ιστορικό ευτύχημα της ευρωπαϊκής ενότητας των τελευταίων δεκαετιών. Επιθυμώ η Ευρώπη, ως η ήπειρος της ειρήνης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας να έχει ένα καλό μέλλον και να παραμείνει ελκυστική για όλους στον κόσμο». Απαντώντας, τέλος, στις κατηγορίες των αντιπολιτευόμενων Σοσιαλδημοκρατών ότι δεν λέει όλη την αλήθεια στους πολίτες αναφορικά με τις μελλοντικές για τη Γερμανία επιβαρύνσεις λόγω της ελληνικής διάσωσης υποστηρίζει η Άνγκελα Μέρκελ ότι: «Γνωρίζω το καθήκον μου και για αυτό λέω στους πολίτες πάντα πώς είναι η κατάσταση. Και θα συνεχίσω να κάνω ό, τι είναι καλύτερο για τη Γερμανία και για την Ευρώπη καθώς και ό,τι έχει τις μικρότερες οικονομικές επιπτώσεις και δε μας θέτει σε υπερβολικούς κινδύνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου