Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πανηγυρίζει ο Πάγκαλος για τις παραιτήσεις των πολιτευτών των “Ανεξαρτητων Ελλήνων”! "Πρέπει να διαλυθούν για την υγεία του πολιτικού μας συστήματος"!!!


http://olympia.gr/2012/12/11/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84/

20121211-221157.jpgΌπως καταλαβαίνετε, η υγεία του πολιτικού τους συστήματος, είναι ο καρκίνος της πατρίδας. Καλό είναι όμως να εκφράζουν τους πόθους τους, για να καταλαβαίνουν οι ολίγοι χαχόλοι που ενημερώνονται ακόμα από τους εργοδότες τους.
«Είναι καλό να διαλυθεί για την υγεία του πολιτικού μας συστήματος», είπε, και μίλησε για αλαμπουρνέζικο κόμμα που συγκροτήθηκε από αρριβίστες!
«Μαζεύτηκαν άνθρωποι κάθε είδους, αριβίστες σ’ αυτό το κόμμα. Άνθρωποι που είχαν τσακωθεί με τον Σαμαρά, τον Καραμανλή για οποιοδήποτε λόγο και έκαναν αυτό το πράγμα να εκφράζεται με αλλοπρόσαλλη μορφή. Είναι πολύ λογικό το κόμμα αυτό να διαλυθεί, για 
την υγεία του πολιτικού μας συστήματος και του πολιτικού διαλόγου».
Και πρόσθεσε ο Θόδωρος Πάγκαλος: «χαίρομαι αν η διάλυση αυτή επέλθει όσο το δυνατόν συντομότερο. Θα βοηθήσει το πολιτικό σύστημα. Το να υπάρχουν αλαμπουρνέζικα κόμματα με ιδιόρρυθμους αρχηγούς που λένε ό,τι τους κατέβει και οπαδούς πρωτεργάτες βουλευτές που λένε «δεν πειράζει, αφήστε τον, κάτι είπε παραπάνω» δεν είναι σοβαρό θέαμα».!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου