Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ: Σε διαθεσιμότητα κάθε τρίμηνο 6.200 δημόσιοι υπάλληλοι!!!


http://hassapis-peter.blogspot.gr/2012/12/6200.html

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότηταςόλο και πιο πιθανό θεωρείται να απαιτηθούν παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό με τηνολοκλήρωση αναλογιστικών μελετών αλλά και στην τιμολόγηση των γενόσημωνφαρμάκων.

Τα τελευταία μάλιστα 24ωρα εξειδικεύονται και...
τα βήματα πουπρέπει να γίνουν ώστε να τεθούν σε διαθεσιμότητα 25.000 δημόσιοι υπάλληλοιεντός του 2013. Επίσης.

Πιο αναλυτικά, στο Μνημόνιο επιβεβαιώνεται ο στόχος μείωσηςτων δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 έως το 2015, μέσω συνδυασμού των μέτρωνκινητικότητας, μείωσης των συμβασιούχων, αποχωρήσεων και απομάκρυνσης τωνεπίορκων.

Για τη διαθεσιμότητα σημειώνεται πως έως τα τέλη Φεβρουαρίουθα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα σχετικά σχέδια από τα υπουργεία και βάσειαυτών θα τεθούν τριμηνιαίοι στόχοι για τις «επιβεβλημένες αποχωρήσεις».

Κάθε τρίμηνο του 2013 θα βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 6.250υπάλληλοι, οι οποίοι για ένα έτος θα λαμβάνουν το 75% του βασικού μισθού. Κάτιπου, όπως αναφέρεται, θα βοηθήσει στη μετάβαση των εργαζομένων, εάν χρειαστεί,στον ιδιωτικό τομέα.

Εξάλλου, εντός του Ιανουαρίου του 2013 θα είναι έτοιμοςνόμος για αλλαγές στη διαδικασία πρόσληψης στο Δημόσιο και στην αξιολόγηση τωνανώτατων στελεχών της δημόσιας διοίκησης.

Πηγή: ΕΡΤ, Έθνος, MEGA
Από:  epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου