Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ, "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ...ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ!!!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/12/600.html

Έτσι λοιπόν εξηγούνται οι διαρκείς τηλεοπτικές εμφανίσεις των Ιφικράτη Αμυρά, Αρτέμη Σώρρα, Μπεξή (έχει δική του εκπομπή), καθώς και άλλων, συνήθως καλεσμένων του ομοϊδεάτη τους Στέφανου Χίου!

Έτσι εξηγείται και η υστερία με τα "600 δις", ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ που όμως προωθήθηκε τάχιστα ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, "συστημικά" και"αντισυστημικά"!

Ετοιμάζονται να μας πλασάρουν τους νέους...εθνοσωτήρες, που θα μας "ξεχρεωκοπήσουν"!!!

Ο πράκτορας της ΚΥΠ - σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία εδώ - και ημίτρελος χριστιανομάχος Ιφικράτης Αμυράς, το ανήγγειλε δημόσια:

Ο αρχιαπατεώνας Αρτέμης Σώρρας, συμμετέχει ευχαρίστως:

Στο κόλπο και ο γνωστός "αρχαιολάτρης" Ευάγγελος Μπεξής (μαζί του ξεκίνησε ο ξεφτιλάδωνιςΓεωργιάδης): 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους παραπάνω ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ, διότι όπως φάνηκε, η ιστορία με τα "600 δις" δεν ήταν τόσο αθώα, αλλά αποσκοπούσε ξεκάθαρα σε πολιτικά οφέλη!

Ειδικά κάποιοι...Χριστιανοί, που όπως μαθαίνουμε συμπαρίστανται στον Σώρρα (!!!), καλά θα κάνουν να διαβάσουν πρώτα τις απόψεις των συνοδοιπόρων του Αμυρά και Μπεξή για τον Χριστιανισμό!

Κι επειδή ίσως κάποιοι μας κατηγορήσουν πως κακώς αποκαλούμε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τους "κυρίους" της "E.N.D", παραθέτουμε την αποκαλυπτική αλληλογραφία Ελληνοαμερικανού με την Τράπεζα του Μόντρεαλ στον Καναδά, όπου τάχα είχαν...κατατεθεί τα "600 δις":
     
Τα συμπεράσματα, δικά σας!

ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ "ΦΥΝΤΑΝΙΑ" ΑΥΤΑ!

1 σχόλιο:

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου