Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 409 13.12.12: ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΑΠΑΤΗ = Η καταστροφή της ζωής και της οικονομίας σε όλο τον πλανήτη


ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 409 13.12.12
ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΑΠΑΤΗ = Η καταστροφή της ζωής και της οικονομίας σε όλο τον πλανήτη.

 «Έφοδο» σε γραφεία της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, της Deutsche Bank AG,  πραγματοποίησαν οι αρχές της χώρας στο πλαίσιο έρευνας υπόθεσης φοροδιαφυγήςεκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Associated Press.
Σύμφωνα με την εισαγγελία της Φρανκφούρτης, 25 υπάλληλοι του τραπεζικού κολοσσού είναι ύποπτοι για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης. Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί για πέντε εκ των στελεχών.
Πάνω από 500 αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε εγκαταστάσεις της Deutsche Bank σε Φρανκφούρτη, Βερολίνο και Ντίσελντορφ.H υπόθεση φέρεται να αφορά τις συναλλαγές τις τράπεζας σχετικά στο πλαίσιο της αγοράς δικαιωμάτων άεριων ρύπων.
Η ίδια η τράπεζα επιβεβαίωσε ότι υπήρξε έρευνα, προσθέτοντας ότι «συνεργάστηκε πλήρως» με τις αρχές. Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες οι Financial Times αποκάλυψαν ότι η Deutsche Bank απέκρυψε ζημιές ύψους 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της κρίσης, προκείμενου να αποφύγει την κρατική στήριξη.
Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο η τράπεζα που συμβουλεύει την ελληνική κυβέρνηση για τη διεκπεραίωση του προγράμματος εθελοντικής επαναγοράς του ελληνικού χρέους.

Όταν έχεις χρήμα όλα τα μπορείς. Ε αυτό δεν έχει αντίλογο.

ΑΘΗΝΑ  13/08/2012  Πρόστιμο 22,5 εκ. δολαρίων στην Google

 

Η Google συμφώνησε να πληρώσει το μεγαλύτερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ σε μία εταιρεία από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η εταιρεία συναίνεσε στην καταβολή 22,5 εκατ. δολαρίων, μετά από παράκαμψη των ρυθμίσεων ιδιωτικότητας του προγράμματος πλοήγησης στο Ίντερνετ Safari, της Apple.
Με την πληρωμή του προστίμου, η Google δεν είναι υποχρεωμένη να παραδεχτεί τη διάπραξη αδικήματος.
Το πρόστιμο αφορά την παραπλανητική παρουσίαση των ενεργειών της προς τους καταναλωτές και όχι τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε για να παρακάμψει τις ρυθμίσεις του Safari για τα cookies (μικρά αρχεία που εγκαθίστανται σε έναν υπολογιστή επιτρέποντας την παρακολούθηση των ενεργειών του χρήστη).
Προσέξτε τα 2 ουσιαστικά σημεία:
1. Η Deutsche Bank συμβουλεύει την ελληνική κυβέρνηση για τη διεκπεραίωση του προγράμματος εθελοντικής επαναγοράς του ελληνικού χρέους. Και η Ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί τας υποδείξεις.
2. Με την πληρωμή του προστίμου, η Google δεν είναι υποχρεωμένη να παραδεχτεί τη διάπραξη αδικήματος. !!!! Sick ε, ε, ε.
Πάγκαλος: Δεν αγοράζει κανείς τα κληρονομικά μου ακίνητα που τα πουλάω γιατί δεν έχω να πληρώσω τους φόρους. Φαίνεται πως δεν τα φάγανε μαζί και ο Πάγκαλος, τότε τι λέει ο ανανάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου