Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΙΝΚΑ – ΔΤ 373 07.12.12: “νέο ινκα” εναντίον εμάς του γνωστού ΙΝΚΑ – «σαν χαλίφης στη θέση του χαλίφη»!!! Με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ ???.


ΙΝΚΑ – ΔΤ 373 07.12.12
“νέο ινκα” εναντίον εμάς του γνωστού ΙΝΚΑ – «σαν χαλίφης στη θέση του χαλίφη»!!! Με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ ???.
Σήμερα το πρωί θυμηθήκαμε τα παιδικά μας χρόνια – όταν διαβάζαμε Ιζνογκούντ!                      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ – ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.
Κι αυτό γιατί: η νομική σύμβουλος Σύλια και - όλως τυχαίως (!) -  κόρη του προέδρου του «νέου ινκα» Κώστα Τσέκερη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Πρώτη γραμμή» διθυραμβολογούσε για την απόφαση αναφορικά με την απαγόρευση στο χαράτσι της ΔΕΗ, που είναι αποτέλεσμα της δράσης και της αγωγής του το ΙΝΚΑ – ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ νέο ινκα!!
Είναι δύσκολα τα συμπεράσματα;
Από την άλλη, όταν το ΙΝΚΑ και τα σωματεία του κάνουν δικαστικό αγώνα στα αστικά δικαστήρια και για τη διαφύλαξη του ονόματός του και της ιστορίας του, το «νέο ινκα» υποβάλλει μηνύσεις κατά των νομίμων εκπροσώπων τουΙΝΚΑ για δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση.
Είναι εύκολο να καταλάβει και να κρίνει ο καθένας ποιος στέκεται σταθερά και αποτελεσματικά στο πλευρό του πολίτη καταναλωτή, ποιος αγωνίζεται, ποιος βγάζει δικαστικές αποφάσεις προς όφελος όλου του κοινωνικού συνόλου και από την άλλη ποιος καπηλεύεται το όνομα, την ιστορία και των αγώνα του ΙΝΚΑ. Αυτά όμως λέγεται ότι συμβαίνουν όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα!
Θέλουμε να έχουμε και έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Μέχρι τότε ας φροντίσουν όλοι να «μην τσιμπάνε αν δε ρωτάνε» (από παλιότερη καμπάνια του ΙΝΚΑ).
Το ΙΝΚΑ έχει μέλη και όχι πελάτες! ΣΥΛΗΣΗ τι σημαίνει άραγε.
Υ.Γ.: Εκεί στο ΣΚΑΪ, μια πληρέστερη δημοσιογραφική έρευνα για το «ποιος είναι ποιος» και ποιος επιτυγχάνει τις αποφάσεις δεν θα έβλαπτε. Μόνο αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου