Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

-Κωλόπαιδο διέλυσες το ΠΑΣΟΚ! Στις σκάλες ωσάν την Σκάρλετ ο Χάρα, ο διανοούμενος Γρηγοράκος έβριζε τον Κουκουλόπουλο


http://www.kourdistoportocali.com/articles/15554.htm


Ένα υπέροχο χάος κυριάρχησε χθες στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ το οποίο παρ΄ολίγο να απολαύσουμε σεδιαδικτυακή μετάδοσηαλλά τελικά μας έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα και πλακώθηκαν μεταξύ τους. Μέσα στην αίθουσα οι πράσινοι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία βγάζοντας για μια ακόμη φορά τον καλό τους εαυτό. Η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρώ της  ΚΟ των πασόκων Μαορί  ήταν μια προσφορά στη διανόηση με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο να κλέβει την παράσταση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της iefimerida.gr 
 ο διανοούμενος Λεωνίδας Γρηγοράκος, είπε στον Κουκουλόπουλo: «Είσαι ο βασικός υπεύθυνος για το μπάχαλο που έγινε το πρωί στη Βουλή», του είπε, με αυτήκοους μάρτυρες να διαβεβαιώνουν πως αποχωρώντας αργότερα, τον κατηγόρησε ότι διαλύει το κόμμα, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
«Κωλόπαιδο, σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις...» είπε ο κ. Γρηγοράκος στον Πάρη Κουκουλόπουλο από τις σκάλες των γραφείων της Ιπποκράτους.
Σε... παρεξήγηση και έλλειμμα ενημέρωσης απέδωσαν τη χθεσινή εικόνα στη Βουλή ο Μάρκος Μπόλαρης και ο Γιάννης Δριβελέγκας, ενώ για «ασύντακτο, αυτοδιοικούμενο κοπάδι» μίλησε ο Νίκος Σηφουνάκης, προσθέτοντας πως «αν πάμε έτσι διχασμένοι και ασύντακτοι στην ψηφοφορία για τα μέτρα, θα διαλυθεί και η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου